HOLIVUDSKA NUTRICIONISTKINJA OTKRIVA: Poznati OBOŽAVAJU ovaj recept za LEPOTU, koji brzo deluje!
Foto: Profimedia

Vitka linija i sjajna koža

HOLIVUDSKA NUTRICIONISTKINJA OTKRIVA: Poznati OBOŽAVAJU ovaj recept za LEPOTU, koji brzo deluje!

Žena -

Kimberli Snajder savetovala je mnoge poznate glumce od Dru Barimor do Dite von Tiz. Nedavno je objavila knjigu u kojoj detaljno objašnjava 85 recepata za lepotu.

Ova nutricionistkinja preporučuje sledeće namirnice:

Ananas – on potiče stvaranje kolagena koji je esencijalan za mladolik izgled.

Lanene semenke kao injekciju esencijalnih masnih kiselina, pa avokado koji je bogat vitamina C,E i K.

Za sve koji imaju vrećice ispod očiju preporučuje da pojedete jednu bananu na dan. Bogate su kalijumom koji reguliše količinu tečnosti ispod očiju.

Klijentima koji se muče sa aknama preporučuje kokosov jogurt za čišćenje sistema, jabukovo sirće za ispiranje toksina, pa i luk za čišćenje jetre.

Za lepšu kosu preporučuje jela sa šargarepom i semenke bundeve. Šargarepa je bogata beta karotenom koji je bitan za sjajnu, hidriranu kosu, pa i zdravo teme što je esencijalno za rast kose. Semenke bundeve dobar su izvor cinka, sumpora i vitamina – tri važna sastojka za kosu i B vitamina bitnih za bujnost kose.

Za krhke nokte preporučuje proso koji je bogat biotinom, pa spanać i kelj jer su bogati kalcijumom.

Ovaj recept preporučuje za najbolji početak dana:

"To je ukusno piće, koja nam daje ne samo motivaciju za gubitak kilograma, nego i pomlađuje kožu, usporava starenje i povećava energiju. Potpuno je jednostavno i pomoglo je mojim mnogim klijentima, od holivudskih zvezda do zaposlenih majki. Često radim kao nutricionista na filmskim setovima i kada ih upoznam sa ovim smutijem sledeće što vidim je da ga svi glumci, direktori i producenti piju svaki dan jer obožavaju njegov učinak", rekla je ona.

Sastojci:

- 1,5 šoljica vode

- 1 glavica zelene salate

- 3 ili 4 slamke celera

- Šaka spanaća

- 1 jabuka

- 1 kruška

- 1 banana

- Sok pola limuna

Pokušajte da nađete voće i povrće iz organskog uzgoja. Dobro operite sve sastojke, naseckajte i izmiksajte u blenderu. Vrlo je ukusno!

Ovaj super napitak je pogodan kao doručak za sve koji žive užurbano, a žele dobiti moćnu jutarnju injekciju zdravlja, lepote i energijei dovesti u red liniju. Sama Kimberli uvek počinje dan ovim napitkom i tokom jutra popije ga čak oko 1 litar.

atma.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track