HOROSKOP POMAŽE U LJUBAVI: Evo kako da osvojite muškarca iz svakog znaka!
Foto: Shutterstock

Astrologija

HOROSKOP POMAŽE U LJUBAVI: Evo kako da osvojite muškarca iz svakog znaka!

Žena -

Čak iako niste profesionalni astrolog i ne verujete previše u horoskope, to što znate nečiji horoskopski znak može vam olakšati početnu komunikaciju. Naravno svako će vam reći svoj horoskopski znak već nakon petominutnog razgovora, ali mnogo je zabavnije da pogađate.

Evo nekih smernica koje će vam pomoći da odgonetnete znak.

OVAN

U lovu ste na Ovnove? Za početak uverite svoje prijateljice da izađu u kafić za vreme utakmice. Tražite crvenu boju. Ako je ne nosi oko sebe će kreirati dosta emotivne i moćne vibracije. Ovnovi su dosta nasrtljivi, agresivni i više nego srećni kada imaju priliku da pokažu svoju nadmoć nad bilo kime. To uključuje konobare, posebno ako su slučajno pogrešili u narudžbini. Ako želite da ga impresionirate prodefilujte ispred njega i spomenite bandži-džamping, ronjenje ili neki drugi ekstremni sport.

BIK

On će tiho sedati u pozadini i sve posmatrati s laganim smeškom, koji ćete naučiti kasnije da volite i cenite. Oni ne vole promene osim ako su inicijalne, zbog toga je potrebno ostaviti njemu prostor za prvi korak. To će možda zahtevati dugoročno buljenje u njega, ali vredno je čekanja. Bikovi žive zbog životnih užitaka, pa ako započnete s hranom tada će vam Bik otvoriti sva vrata. BLIZANCI

Oni izgledaju zanimljivo i zainteresovano. Svako će ga u njihovom društvu pažljivo slušati.Oni su znatiželjni, neumorni i uvek nastoje da dostignu veći intelektualni nivo. Predložite bilo koju temu i oni će zagristi udicu. Što brže govore to su veće šanse da ćete ga ponovo videti, pa imajte na umu da morate da podstaknete razmenu informacija i održavate konverzaciju zanimljivom.

RAK

Verovatno će doći u velikoj grupi, najčešće s članovima porodice, a u toj grupi osjetićete snažnu povezanost. Prema njemu budite što dobrodušniji, prirodni, a pomoći će vam ako imate veliki osmeh. Neka vas ne brine ukoliko se oko nečega niste razumeli ili ako nešto nije primetio. On ceni suptilnost.

LAV

On je uvek u centru pažnje, tamo gde se događaju najzanimljivije stvari. Njihova frizura je savršena, a prepoznaćete ga i po mnoštvu nakita na sebi, najčešće zlata. Prsten na svakom prstu, nekoliko narukvica na svakoj ruci i naravno ogrlica. Ako želite da ga osvojite recite mu kako lepo izgleda, ili kako ste primetili neobičan sjaj u njegovim očima. DEVICA

On će uvek biti ljubazan, kavaljer, i nastojaće da ugodi svakoj osobi u društvu. Prvi će doći da ga ne bi niko čekao. Neće sesti dok svi drugi ne sednu. Vaš zadatak je da uhvatite njegov pogled i nasmešite mu se. Kada dođete u kontakt recite mu se kako se divite njegovoj sposobnosti da sve organizuje.

Predstavite mu se s prefinjenom vizit kartom i predložite mu ručak, ne večeru. A tada se potrudite da taj ručak bude savršeno organizovan, a ako ga pozovete u svoj stan neka sve bude savršeno uredno, posebno kolekcija CD-a, ona mora da bude posložena po abecedi.

VAGA

Prepoznati vagu je vrlo lako. Ona će se smejati, rukovati i pažljivo slušati s kim god da razgovara. Neće bacati pogled na ulazna vrata kako bi vidio ko ulazi. Oni su uvek jednako ljubazni i prema nepoznatim ljudima. Dajte im do znanja da niste u vezi, a tada predložite elegantnu večeru u restoranu po njihovom izboru. Ali pripremite se na čekanje odgovora, jer nisu navikli da donose odluke brzo.

ŠKORPIJA

On će sedati u ćošku okružen ogledalima koja mu omogućavaju da konstantno prati sve što se događa oko njega. Naravno vrlo brzo će primetiti i vas, ali izazov je kako zadržati njegovu pažnju na sebi. Škorpije preziru dosadu u vezama, treba im adrenalin, pa se potrudite stalno da ih stimulišete. Pokažite koliko ste maštoviti, pa predložite nešto vrlo uzbudljivo, ako je moguće s nešto mistike u sebi. STRELAC

Pomalo su zbrkani i nespretni pojedinci, a kada se od nešto spotaknu, tome će se smejati glasnije od ikoga drugog.Smeh je sa strelcima zagarantovan. Kada ga upoznate, ukoliko započne razgovor o konjima, psu ili nekom drugom ljubimcu, tada njegov znak možete pogoditi iz prve. Kladite se na sve ili ništa da ćete pogoditi, strelci ne mogu odoleti klađenju.

JARAC

Doći će tamo gde je izašla neka fensi grupa, ali ne kao deo te grupe. Ipak, kada uđe svo osoblje koje u lokalu radi duže od mesec dana će se prema njemu odnositi kraljevski. Ako želite da ga upoznate pošaljite mu bocu pića i ružu. Tada mu klimnite i dopustite mu neka on vama priđe.

VODOLIJA

Na njegovom licu ćete videti mešavinu oduševljenja, čuđenja i zbunjenosti. Nervozno će se smejati i imaće tremu ukoliko trebaju nešto da kažu. Ipak, lakše je da ga prepoznate nego da mu priđete. Moraćete biti impulsivni, spontani i ne bi trebali da reagujete na njihove propuste. Ako ničim ne privučete njegovu pažnju direktno ga pitajte gde sutra da dođete po njega. RIBA

Tihi su, ali njihove oči su magnetske. Primetićete ga i u prepunom kafiću jer je tim očima teško da izgubite trag. Ali upoznavanje neće ići lako. Uvek su okruženi s mnogo prijatelja koji sprečavaju sve neželjene kontakte s njima.Najbolje je da im pristupite kao malom detetu – nežno, suptilno i osećajno. Dobro je da znate kako imaju čudan smisao za humor, pa ako ga uspete nasmejati verovatno će imati dovoljno poverenja i provešće nešto vremena s vama nasamo – jednom u budućnosti.

(covermagazin.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track