HOROSKOPSKI ZNACI I NJIHOVE SIMPATIJE: Na osnovu ovih SIGNALA znaćeš da im se sviđaš!
Foto: Profimedia

provereno

HOROSKOPSKI ZNACI I NJIHOVE SIMPATIJE: Na osnovu ovih SIGNALA znaćeš da im se sviđaš!

Žena -

Možda sve vreme govori da mu se sviđaš, ali ti to ne vidiš jer svoju naklonost iskazuje na potpuno drugačiji način svojstven njegovom znaku.

Ovan

Ovaj znak će ti pokazati da te voli tako što će biti tvoj najveći fan. Obožavaće tvoju takmičarsku stranu. Čak iako ga pobediš u nekom sportu, biće srećan zbog tvoje pobede.

Bik

Znaćeš da između vas ima nečega tako što će se ponašati poput pravog viteza i davaće sve od sebe da te zaštiti svojim štitom. Poput pravog heroja biće nepokolebljiv u svojoj podršci svakoj tvojoj akciji.

Blizanci

Kada se posvađate ili dođe do nekog konflikta, ovaj znak će svoju naklonost pokazati tako što će dati sve od sebe da sagleda stvari sa tvog stanovišta, a ponekada će čak promeniti i svoje mišljenje.

Rak

Ako imaš loš dan, Rak će ti staviti do znanja da si mu posebna tako što će se potruditi da svu tu frustraciju izbaciš iz sebe, pa čak iako to znači da će on biti meta. Biće miran i tih i pustitite da se izduvaš. Ovo je jedan od najboljih načina na koje ovaj znak iskazuje ljubav.

Lav

Lav svoju ljubav pokazuje tako što se uvek stara da njemu draga osoba zna da je ceni, voli i želi. I ne samo to, sa velikim ponosom će vas predstavljati svojim prijatlejima i porodici.

Devica

Muškarac u ovom znaku svoje simpatije pokazaće ne samo dajući savete, već će ih i prihvatati od osobe koju voli.

Vaga

Ako mu se sviđaš, gledaće da stalno budete u nekom vidu kontakta. Neće mu trebati razlog da te pozove, pošalje ti poruku ili mejl da te pita kako si.

Škorpija

Ovaj znak svoju naklonost iskazuje pitanjem - šta mogu da uradim bolje? Na ovaj način pokazuje da žele da bude bolji muškarac za tebe i da mu nije problem da ti poveri sve svoje ranjivosti.

Strelac

Ako ti iznenada predloži zajednički put i u pitanju je destinacija koju si oduvek želela da posetiš, iako možda nije nešto što bi njemu odgovorala, sve je jasno.

Jarac

Ni Jarac nije ništa manje darežljiv. Muškarac u ovom znaku postaraće se da dobiješ poklon za kojim si žudela.

Vodolija

Vodolija će svoju ljubav pokazati tako što će se pridružiti nekoj organizaciji ili cilju koji je tebi važan.

Ribe

Iako vole da sanjare, ako si draga pripadniku ovog znaka on će te pitati kakav ti je bio dan pre nego što počne da priča o svom. Pritom, pažljivo će te slušati i neće odlutati natrag u svoje misli.

foto Profimedia
foto Profimedia

(24 sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track