I DOKTOR JE BIO U ŠOKU: Zatrudnela sam analnim seksom!
Foto: Profiemedia

Redak poremećaj

I DOKTOR JE BIO U ŠOKU: Zatrudnela sam analnim seksom!

Žena -

Ponekad se priroda naruga nauci i pokaže stručnjacima da nisu sveznajući i da još mnogo moraju da otkriju u saznaju. Redak slučaj trudnoće analnim seksom zaprepastio je celi tim doktora.

Za svako pravilo postoji i izuzetak, a to je definitivno slučaj koji je ispričao urolog dr Brajan Stiksner u Atlantik Sitiju.

"Još dok sam bio student vidio sam nezamisliv fenomen. Tada sam još mislio da je to doista nemoguće. Imali smo pacijentkinju rođenu s retkim medicinskim stanjem spojenih intimnih otvora. Još u ranoj trudnoći, dok je fetus vrlo malen, oko pete-šeste nedelje začeća, mokraćni kanal, rektumska i vaginalna se nisu razdvojile u posebne. To znači da su urin i stolica odlevali kroz isti otvor", ispričao je.

Ovo stanje javlja se kod jedne od 50.000 beba i može se promeniti operacijom - jednostavno se odvoje tri različita kanala i zašiju. Dok je bila devojčica, naša pacijentkinja se podvrgnula toj operaciji, međutim - nije uspela. Stvorila se fistula i u njenom slučaju maternica se povezala s rektumom, a vagina je bila "slepa ulica", objasnio je dr Stiksner.

Svakog meseca imala bi menstruaciju iz rektuma, ne iz vagine. Kada je odrasla, jedini način na koji je i mogla biti uključena u polne odnose jeste kroz rektum. Tako je i zatrudnela.

"Nakon serije ultrazvuka zaključili smo da je jedini način na koji je mogla ostati trudna analnim seksom", ispričao je doktor.

Tim doktora u kojem je tada učestvovao kao student zaključio je da bi svaki prirodni pokušaj porođaja bio izuzetno opasan i odlučili su da je poroditi carskim rezom. Iako je nikad više nije vidio u životu dr Stiksner kaže da je to najveća priča ikad: "Totalno su nam lagali u školi", - našalio se doktor.

Ilustracija Foto Profimedia
Ilustracija Foto Profimedia

Daily Mail.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track