IKONA STILA PRESUDILA: Ledena kraljica modnog sveta popljuvala OVAJ komad odeće!
Foto: Profimedia

A baš ga svi nose

IKONA STILA PRESUDILA: Ledena kraljica modnog sveta popljuvala OVAJ komad odeće!

Žena -

Urednica američkog izdanja "Vogue", Ana Vintur, poznata je po tome što je strah i trepet modnog sveta, a onaj ko se njoj zameri, definitivno ne prolazi dobro.

Ne radi se ni o nikakvoj svađi ili novom skandalu, već o tome da je upravo ona nedavno prokomentirala današnju modu, te šta od nje očekuje, nakon odgledanih revija na prestižnoj Nedelji mode, a jednu posebnu vrstu kreacije prokomentarisala je i opisala kao izrazito "dosadnu".

"Dizajneri poput Prade uvek pomeraju granice i pokušavaju da nam pokažu nešto drugačije kako bi nas inspirisati. U ovom trenutku dostupni su nam različiti proizvodi, ali treba nam emotivna moda, koja će nas podstaknuti da sanjamo, a ne samo još jedna dosadna bež kožna jakna", izjavila je Ana.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pogađate, ona je baš nikada ne nosi, ali nosi kožne komade u upečatljivim bojama, ukrašene krznom ili nekim drugim dodacima, koji ih ne čine dosadnima. Ali, bez obzira na to, verujemo da će je mnoge žene i dalje rado nositi, jer je to komad koji mogu da nose u raznim prilikama i koji se slaže sa svačim.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track