Imam ljubavnicu koja me tera da joj ZARIJEM nokte u leđa jer samo tako može da doživi oragazam!
Foto: Profimedia

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO

Imam ljubavnicu koja me tera da joj ZARIJEM nokte u leđa jer samo tako može da doživi oragazam!

Žena -

Jedan muškarac javio se magazinu "The Sun" kako bi ispričao svoju neobičnu priču. Objasnio je kako ima problema sa ljubavnicom koja insistira da bude grub prema njoj tokom seksa.

Rekao je kako mora da joj začepiti usta, da je veže, štipa i zarije joj nokte duboko u kožu, jer ona jedino tako može da postigne orgazam.

Prenosimo vam njegovo pismo u celosti:"Imam ljubavnicu koja obožava kada je povredim tokom seksa, voli da je vežem i da joj začepim usta. To je erotično, a ona kaže da me voli, ali zabrinut sam da će me ostanak u toj vezi unštiti.

Ona ima 32, ja 38 godina i oboje smo samci. Upoznali smo se na poslovnoj konferenciji, otišli smo na piće i ubrzo počeli da flertujemo. Pozvala me kod sebe na večeru nakon mesec dana i tada smo imali seksualni odnos. Od tada smo se sastajali svakog vikenda, ali seks je bio čudan.

foto Profimedia
foto Profimedia

Tražila je da je povredim štipanjem ili zabijanjem noktiju u leđa. Rekla je kako joj to treba da bi se osećala povezanom. Složio sam se jer me uzbuđivalo koliko uživa u tome. Nikada nisam napravio više od nekoliko ogrebotina na njoj. Ali, ona je želela da pati, želela je da zarijem nokte dublje u njenu kožu... Onda da je opet zavežem i začepim joj usta. Ona orgazam doživi samo preko snažne fizičke penetracije, a ja polako dolazim do vrhunca tako da mi to nije bio problem.

Nakon dva meseca otišao sam s prijateljima na odavno dogovoreno skijanje.

Kad sam se vratio sve je bilo isto i znao sam da se zaljubljujem u nju. Viđali smo se nekoliko puta nedeljno i obično sam spavao kod nje. Jednom dok smo ležali na krevetu nakon seksa, rekla mi je da mi mora nešto priznati. Ispričala mi je kako je srela bivšeg dečka i da su spavali.

Priznala mi je da ju je to izjedalo i morala je sve da mi kaže. Tvrdi da voli samo mene. Kaže kako joj je bivši slao poruke otkako su se razišli i kako je jedini način da se to završi bio taj.

Kaže da želi samo mene. Ali, kako ću joj verovati? Ona zna da to što je učinila nije u redu, ali volio bih da mi ništa nije rekla. Potpuno sam devastiran i ne mogu to da izbacim iz glave", napisao je zbunjeni mladić i dobio0 gomilu komentara podrške.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track