IMAO JE 25 GODINA I 154 KG: Smršao sam 70 KG uz ovih 10 trikova! Smršajte i vi bez DIJETE!
Foto: Printscreen/Facebook

Sve se može

IMAO JE 25 GODINA I 154 KG: Smršao sam 70 KG uz ovih 10 trikova! Smršajte i vi bez DIJETE!

Žena -

Džo Bernstin iz Amernike nije ni sanjao da će jednog dana biti lični trener i savetovati ljude koji se bore s viškom kilograma.

Sa 25 godina imao je 154 kilograma. Nije bio zadovoljan svojim izgledom i odlučio je da svoj život preuzme u svoje ruke - nije želeo da čekaju da se nešto slučajno dogodi jer je znao od toga nema ništa.

Probao je razne dijete, ali kilogrami nikako nisu nestajali. Tada je promenio neke navike, a rezultat je bio fantastičan - izgubio je čak 70 kilograma. Ovo je njegovih top deset saveta za uspeh:

1. Prestanite da pijete kalorijeIzbegavajte da pijete gazirane napitke, sokove i zaslađene čajeve. Čak i ako je to jedina navika koju ćete promeniti - to vam može pomoći da izgubite 22 kilograma u tri meseca. Ljudi nisu svesni kako ponekad na dan popijemo čak 2.000 kalorija.

2. Zaboravite gotove obroke na poslu Umesto toga ponesite kutijicu napunjenu zdravom hranom koju ste pripremili kod kuće.

3. Provodite manje vremena u automobilu

Bicikl će vam pomoći da uštedite nekoliko sati slobodnog vremena, a istovremeno ćete sačuvati nerve i trošiti kalorije. Slobodno vreme možete da potrošite na zdravo kuvanje i trening.

4. Naučite da kuvate ukusna jela Pokušajte da uživate u tome - istražujte recepte na internetu, gledajte kulinarske emisije ili se upišite na kurs kuvanja.

5. Pokušajte da shvatite vrednost prirodne hrane Svakako je bolje birati domaće i sveže proizvode koji će "oživeti" vaše nepce i pomoći telu da izgubi na težini.

6. Nabavite psaAktivna jutarnja šetnje sa svojim novim prijateljem je najbolja stvar koju možete da napravite kako biste ubrzali metabolizam i podstakli aktivnost mozga. Za to baš i nije neophodno da nabavite psa, ali je važno da pronađete razlog za svakodnevnu jutarnju šetnju.

7. Kupujte organsku hranu Tu se ne radi o marketinškim parolama - reč je o stvaranju navike biranja kvalitetnije hrane. Istina, takva hrana je skuplja, ali opet je daleko jeftinija od kupovine gotovih jela.

8. Obratite pažnju na kvalitet mesa

Odlična ideja je da povećate broj vegetarijanskih obroka, što znači više povrća, voća, orašastih plodova, semenki, žitarica i mahunarki. Ali, ako niste spremni da se odreknete mesa, tada obratite pažnju na njegovu kvalitet, poreklo...

9. Okrenite leđa odnosima koji vas vuku prema dnu Posle razvoda, Džo je morao svoj život da graditi ispočetka i to je za njega bio potpuno novi život - zdrav i svjestan. Svakome se dogodi da se u životu nađe u nekom odnosu koji zapravo ne nosi ništa dobro.

10. Promenite sebe - i fizički i psihički Ako ne želite da vam se kilaža vrati na staro, važno je da učinite više od same prehrane i vežbanja. Važno je sam sebe mentalno dovedete u red - od početka odricanja od starih navika pa sve do trenutka kada shvatite kako ste se promenili, da ste to novi vi.

Bright Side.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track