ISPOVEST KOJA ĆE POMOĆI MNOGIM ŽENAMA U BRAKU: Evo ŠTA sam volela više od odnosa sa mužem!
Foto: Profimedia

njoj je uspelo

ISPOVEST KOJA ĆE POMOĆI MNOGIM ŽENAMA U BRAKU: Evo ŠTA sam volela više od odnosa sa mužem!

Žena -

"Znam da zvuči grozno, ali ponekad sam naprosto suviše sebična u tom smislu", priznala je jedna žena u svojoj ispovesti.

"Upoznali smo se kad mi je bilo 16 i venčali se dve godine kasnije. U ranim danima našeg braka oboje smo bili premladi da bismo uopšte šta to tačno čini dobar seks, ali i dovoljno neiskusni da bismo ga sa nečim mogli uporediti. Bilo mi je previše teško da kažem mužu kako nikada sa njim nisam doživela orgazam, pa mi je logična bila opcija koja je uključivala masturbaciju u tajnosti.

Budući da su moji brojni pokušaji objašnjavanja i pokazivanja toga šta volim rezultirali povređenim klitorisom, a kod njega egom, odlučila sam da ću svoj užitak prepustiti sebi.

Iako o tome nismo nikad razgovarali, bila sam uverena da zna da me naš seksualni život ne ispunjava. Onda kad sam nakon seksa posegnula za vibratorom, nije se bunio. Umesto toga, nežno me je ljubio dok sam radila jednu stvar koja njemu jednostavno nije išla od ruke. Nije prošlo previše pre nego smo tu metodu počeli da koristimo rutinski.

foto Profimedia
foto Profimedia

No, došla je peta godina našeg braka, a s njom i naše dvoje dece. Veza je počela da se svodi na iscrpljenost i svađanje, a seksa nije bilo na vidiku.

Nekoliko meseci kasnije, naš se brak raspao i s decom sam se odselila u drugu državu.

Biti solerka za mene je bilo nešto potpuno novo. Upoznala sam posve novu sebe, uživala u neobaveznom seksu i upoznala vrste seksa o kojima dosad nisam ni sanjala, ali ono što me najviše iznenadilo bio je oralni seks. Nisam imala pojma koliko ga volim budući da ga moj muž nikad nije praktikovao. Iskustvo je bilo oslobađajuće. Gotovo da sam u potpunosti izgubila potrebu za masturbacijom nakon seksa i prvi put sam se osećala zadovoljno.

Nekoliko meseci kasnije, moj muž i ja, koji smo u mesecima solo života postali jako dobri prijatelji, odlučili smo da pokušamo ponovo. Naša je veza bila jača i čvršća nego ikad, ali stare navike teško umiru - seks se u potpunosti nije promenio.

Od straha da ne upropastim našu drugu priliku, odlučila sam da ćutim i orgazme prepustim samoj sebi - ponovo - na sledećih deset godina.

Da li sam u međuvremenu pokušala da ga poguram u pravom smeru? Naravno. Ipak, moju su pokušaji bili bezuspešni i samo očvrsnuli uverenje kako je ovo najbolje što ću dobiti.

Decenijama prekasno odlučila sam da našem problemu stanem na kraj. Bilo je teško, ali neizbežno. Priznala sam mu koliko zapravo mrzim naš seksualni život, spremna na ljutnju, odbijanje i raskid.

Na moje iznenađenje, suprug me je uhvatio za ruku, pogledao me u oči i rekao kako će se promeniti.

Da mi je neko pre dvadeset godina rekao da je jedan razgovor sve što je potrebno za poboljšanje našeg seksualnog života, učinila bih to odmah. Naše se vreme u spavaćoj sobi transformisalo. Masturbirala sam pred njim kako bih mu pokazala šta mi se sviđa, a on je učio neverovatno brzo. Zapravo, učio je toliko brzo da bi čovek pomislio da se mogu zauvek oprostiti od svoja dva prsta.

No, seks zahteva mnogo posla. Tu je kupanje, depilacija, pripremanje, čekanje kad smo oboje raspoloženi i jako malo prostora za spontanost. Uz to, moram biti dovoljno opuštena da bih bila sposobna da uživam u tome, što zvuči mnogo lakše nego što zapravo jeste.

Ponekad jednostavno želim da doživim orgazam - bez trčanja u kupatilo, bez mirisnih sapuna. Drugim rečima, ponekad sam jednostavno previše sebična da bih seks s njim odabrala umesto seksa sa samom sobom.

Ipak, srećna sam što onda i kad želim seks, znam da se pripremam za nešto što me posle neće ostaviti gladnom za još.

foto Profimedia
foto Profimedia

(cosmopolitan.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja