ISPOVEST SAMOHRANE MAJKE: Počela sam da se bavim PROSTITUCIJOM da bih prehranila dete i NE KAJEM SE!
Foto: Profimedia

Ostavio je trudnu

ISPOVEST SAMOHRANE MAJKE: Počela sam da se bavim PROSTITUCIJOM da bih prehranila dete i NE KAJEM SE!

Žena -

Mnogi će me osuditi što sam izabrala da tako zarađujem novac, ali to je moj izbor i ja ga se ne stidim. Naprotiv, zahavljujući svojim primanjima živim odlično, mojoj ćerki ništa ne fali, a čak pomažem i majci.

Nakon što je završila školu za medicinske sestre, Ivona je počela da radi na jednoj poznatoj klinici gde je započela vezu sa hirurgom Markom. Na početku je sve izgledalo savršeno, no kada je ostala u drugom stanju, stvari su se promenile. Novca joj je uvek bilo malo, a kako bi zaradila za bolji život odlučila je da se bavi prostitucijom.

Ovo je njena ispovest:

"Marko je bio idealan i na početku je sve bilo savršeno. Prvo smo se krili a onda smo obelodanili našu vezu. Zabavljali smo se dve godine i mislila sam da ću sa njim osnovati porodicu. Inače, pričali smo o tome, čak smo smišljali i imena za decu, sve smo planirali... međutim kada sam ostala trudna stvari su se promenile. Postao je nervozan, pričao kako nije siguran da sada želi da ima dete...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bila sam pod pritiskom i kao da sam osećala da će se desiti nešto loše. Jednog dana pozvao ga je rođak iz Nemačke i rekao mu kako može tamo da mu nađe posao. Marko se prvo navodno dvoumio a onda je prihvatio... otputovao je u Nemačku, ostavio me trudnu i rekao kako će mi poslati novac da dođem kod njega čim stane na noge. Javio mi se dva puta sa govornice i to je bio kraj! Više se nikada nismo čuli. Pokušavala sam da dođem do njega preko roditelja, prijatelja, ali svi su mi pričali kako im se Marko navodno ne javlja i da ne znaju gde je. Posle nekoliko meseci sam odustala

Porodila sam se i onda je počeo pakao. Roditelji su mi pomagali koliko su mogli, ali nikada nije bilo dovoljno. Stvari za decu su preskupe i sve mora da se kupuje iznova i izvnova... bila sam očajna i tražila sam dodatni posao kako bih mogla da obezbedim normalan život sebi i ćerki.

Koleginica sa posla mi je ponudila da me upozna sa jednim tipom koji drži agenciju za promocije i rekla mi je kako onda za veče uzme po 200, 300 evra, zavisi od klijenta.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zakazala mi je sastanak sa Sinišom, vlasnikom agenicje, međutim tek na sastanku sam saznala da on drži agenicju za prostituciju. Prvo sam bila šokirana, a koleginica me je ubeđivala da je to idelan način da za samo 3 sata uzmem dobru lovu.

Odlučila sma da probam bar jednom i vidim da li ću moći. Bila sam sa jednim starijim gospodinom, imali smo seks u luksuznom hotelu, sve je bilo na nivou... šampanjac, đakuzi, ma čist luksuz, a za prvo veče sma uzela čak 500 evra.

Nakon prvog puta gadila sam se sama sebi, i rekla kako neću opet uarditi to, međutim para je opet zafalilo. Tata mi je u međuvremenu umro, ostale smo samo mama, ćerka i ja.

Pozvala sam Sinišu i dogovorili smo se da počnem da radim kod njega. Tri puta nedeljno odradim klijenta i uzmem 1.000 evra. U početku mi je bilo teško, ali ubrzo sam oguglala i pare su mi se osladile.

Mojoj ćerki ništa ne fali, izdržavam i mamu i živimo baš lepo. Znam da će me mnogi osuditi ali ja se ne stidim svog izbora. Naravno da niko ne zna za moj drugi posao, jer ne želim da ljudi upiru prstom u mene i ne želim da mi neko porodicu gleda popreko zbog toga. Baveći se prostitucijom, saznala sam da je mnogo žena koje vode dvostruki život... dokotorke, advokatice, bankarke... ma ima ih iz svih branši".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track