ISPOVEST VODITELJKE KOJA JE NAKON SILOVANJA IZGUBILA KOSU: Ja nisam plakala, ali moje telo jeste!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

ISPOVEST VODITELJKE KOJA JE NAKON SILOVANJA IZGUBILA KOSU: Ja nisam plakala, ali moje telo jeste!

Žena -

Stefani Đorđi (27), američka voditeljka javno je progovila o stresu koji je doživela nakon što ju je u julu seksualno napao taksista, zbog čega joj je dva meseca posle ove traume opala kosa.

Voditeljka se jutro nakon traumatičnog događaja probudila ali se nije sećala vožnje, već samo da je ušla u automobil i stigla do svog stana u Los Anđelesu.

Voditeljka je za Kosmopolitan ispričala da joj je nakon dva meseca počela da opada kosa i da je u vrlo kratkom roku izgubila 75 odsto vlasi. Krajem septembra je odlučila da obrije glavu.

"Toliko sam duboko u sebi potisnula događaj da je kosa počela da mi opada. Ja nisam plakala, pa je moje telo zaplakalo. Kad sam videla silnu kosu na podu, na odeći, setila sam se šta mi se dogodilo" rekla je.

foto Instagram Printscreen
foto Instagram Printscreen

Gubitak kose povezan je s brojnim uzorcima i problemima, a jedan od njih je snažan emotivni stres. Stefani je ispričala je da je te večeri otišla u provod s prijateljicama već u 4 sata poslepodne.

"Ovo nije priča o silovanju kakvu biste očekivali, niko me nije prebio, ali me je iskoristio. Ne znam šta sam rekla, ne znam što je on rekao, jednostavno nisam bila pri sebi", ispričala je ona.

Kasnije nije htela da govori o tome jer se bojala da joj ljudi neće verovati ili da će je osuđivati. Najteže joj je bilo da ispriča roditeljima šta se desilo, posebno ocu.

"Tati nisam ni rekla, mama mu je rekla. Kako reći ocu da mu je devojčica, znate već…", rekla je Stefani kroz suze.

Nakon što je obrijala glavu, osećala se mnogo bolje i konačno je mogla da nastavi sa svojim životom.

(dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track