IVANA JE KRIVA ŠTO SE NIJE RANIJE KANDIDOVAO: Prva Trampova žena OTKRILA pravu istinu o Donaldu
Foto: Profimedia

Pruža podršku bivšem mužu

IVANA JE KRIVA ŠTO SE NIJE RANIJE KANDIDOVAO: Prva Trampova žena OTKRILA pravu istinu o Donaldu

Žena -

Ivana Tramp, prva supruga novog američkog predsednika Donalda Trampa, nedavno je otkrila da je biznismen davno nameravao da se kandiduje, međutim njhov razvod je odgodio njegovu odluku.

Ivana Tramp je sa Donaldom bila u braku od 1977. do 1992. godine, a i nakon razvoda ga je otvoreno podržavala u političkim ambicijama. Njhov brak se završio zbog Trampove prevare, no Ivana je uvak pružala podršku bivšem partneru.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Oko pet godina pre našeg razvoda Ragan mu je predložio da se kandiduje za predsednika. No onda se dogodio naš razvod i čitav skandal s neverom, Amerikanke su mene volele a njega mrzile i tako je sve stavljeno na čekanje. Ali uvek se zabavljao tom idejom", rekla je Ivana, koju je Tramp prevario sa Marlom Meples. Ivana nije mogla preći preko nevere pa sada sebe "krivi" što je Trampova politička karijera toliko čekala.

S Marlom koja mu je postala druga supruga Donald je potom dobio ćerku Tifani, a veliko potomstvo je, tvrdi Ivana, dokaz da s Trampovom muškosti "sve savršeno funkcioniše".

"Kada bi imao problema tamo dole, ne bi imao petoro dece", ustvrdila je Trampova prva supruga, koja ga podržava i u izjavama i idejama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nemam ništa protiv imigranata. Ali, zamislite da 19-godišnja imigrantica trudna preskoči taj zid, rodi besplatno u američkoj bolnici, dete joj je automatski američki državljanin, a onda dovede i celu svoju porodicu. Ne plaćaju poreze, ne rade, dobiju državni stan i hranu. Ko plaća? Vi i ja. Nemojte me pogršno shvatiti, trebaju nam migranti. Ko će usisavati i čistiti naše kuće za nama ako ne oni? Amerikanci to ne vole da rade", izjavila je nedano Ivana Trump.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Brak sa milijarderom Donadom Trampom doneo joj je sinove Donalda Juniora, Erika i ćerku Ivanku. Zajedno su bili do 1992. godine, a brak joj je četiri godine pre razvoda obezbedio američko državljanstvo. Posle razlaza sa Trampom ostalo joj je ogroman bankovni račun i prezime Tramp. Ivana je imala veliku ulogu unutar Tramp organizacije čiji je bila potpredsednik, a njena uloga je bila najviše vezana za dizajn enterijera.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(EPK/Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track