IVANKA, MOĆNA ŽENA IZA SCENE: 6 stvari koje sigurno niste znali o Trampovoj mezimici
Foto: Profimedia

Pokretačka snaga porodice Tramp

IVANKA, MOĆNA ŽENA IZA SCENE: 6 stvari koje sigurno niste znali o Trampovoj mezimici

Žena -

Plavokosa lepotica i ćerka prvog čoveka Amerika Ivanka Tramp najpoznatije je Trampovo dete.

1. Odrasla je u centru pažnje Ivanka Meri Tramp rođena je 1981. godine, odrasla je na Menhetnu. Kada je imala svega 10 godina, njeni roditelji su se razveli, a njihov razvod postao je glavna tema tabloida, što je učinilo da mala Ivanka već sa 10 godina bude poznata američkoj javnosti. Jednom prilikom ispričala je kako su je fotografi, kada je imala 9 godina, pitali: „Da li je istina da je Marla rekla da je sa tvojim ocem imala najbolji seks ikada?“. Sa 15 godina oprobala se u ulozi fotomodela i manekenke sarađujući sa velikim imenima iz sveta mode, zbog čega njeni roditelji nisu bili preterano oduševljeni. Modelingu je rekla „ne“ nakon srednje škole, a zatim upisala poslovnu školu Wharton. Prvi posao radila je u firmi koja se bavila prodajom nekretnina, jer se trudila da to što dolazi iz porodice Tramp ne utiče na njenu karijeru. Međutim, ubrzo je pristupila porodičnom biznisu.

Foto Rojters
Foto Rojters

2. Pokrenula je sopstveni biznis Zajedno sa svojom braćom, Erikom i Donaldom mlađim, Ivanka radi kao zamenik izvršnog predsednika za razvoj i akvizicije za Organizaciju Tramp. I pored toga uspela je da osnuje nekoliko svojih biznisa. Ivanka danas ima svoje linije odeće, obuće, tašni cipela, dečje obuće, naočara i nakita, ali i svoj lični sajt. Godine 2014. pokrenula je i inicijativu WomanWhoWork objavljujući na svom sajtu tekstove o karijeri i modi, ali i savete ženama koje žele da napreduju u svom poslu. Čak će se i knjiga sa imenom inicijative naći u prodaji na proleće 2017. godine.

Foto Rojters
Foto Rojters

3. Posvećena je porodici Svog sadašnjeg muža, njujorkškog biznismena Džerda Kušnera, upoznala je 2007. godine na poslovnom ručku, koji su ogranizovali agent za nekretnine i još jedan prijatelj u želji da ih spoje zbog, ipak, učinili su mnogo više od toga. „To je najbolji posao koji su ikada napravili“, rekla je jednom prilikom Ivanka.

4. Uvek je bila pokretačka snaga porodice Tramp i njihova podrška

Ivanina podrška njenom ocu i porodici datira od davnih dana. „ Bez obzira šta čujemo o svojoj porodici i roditeljima, činjenica je da sam veoma ponosna što sam Tramp. Neko vreme sam bila zabrinuta da ću živeti u senci svojih roditelja, ali to ipak ne mora biti loše“, rekla je Ivanka jednom prilikom. Za svog oca je uvek bila tu, pa čak i onda kada su ga osuđivali zbog njegovih izjava. Reagovala je i onda kada je gostujući u jednoj emisiji izjavio da bi se verovatno zabavljao sa njom, da mu nije ćerka. „Donal se samo šalio. Voli da vidi reakcije ljudi kada kada kaže nešto neočekivano. Očigledno se šalio zbog činjenice da ima običaj da se zabavlja sa mlađim ženama“, objasnila je plavokosa lepotica dodajući da njen otac zna da žene mogu da rade bilo koji posao kao i muškarci i da je ceo njen život dokaz toga.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

5. Moćna žena iza scene Iako je tvrdila da nije bila deo očeve kampanje, već da je samo davala podršku i savete svom ocu, kao što bi to svaka ćerka uradila, ispostavilo se da je zapravo imala veliku moć odlučivanja. Washington post je preneo da se Donald sastao sa Ivankom, njenim mužem i dvojicom sinova pre nego što je otpustio menadžera svoje kampanje Korija Levandovskog. Neki mediji čak pišu da je Ivanka svome ocu zapretila da će napustiti kampanju ukoliko Levandovski ostane. Da je Ivanka Donaldu više od podške govori i izjava njenog muža. Sadašnji američki predsednik je po tri puta dnevno zvao svoju ćerku kada nije mogla da bude pored njega zbog bebe koju je trebalo da dobije.

(VIDEO) TRAMPOVA UNUKA APSOLUTNA SENZACIJA U KINI Arabela (5) oduševila recitovanjem kineske poezije

6. Politička uloga koštala ju je prijateljstva sa Čelsi Klinton Ivanka Tramp i Čelsi Klinton, ćerka Hilari Klinton, družile su se i pre nego su njihovi roditelji postali politički rivali. Čelsi je smatrala da je prijateljstvo važnije od politike. Stvari su se u poslednjih nekoliko meseci ipak promenile. One su odlučile da se ne viđaju u javnosti zbog izbora.

Foto Rojters
Foto Rojters

Super žena |

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track