Izgledaju kao običan par, ali oni su sve samo ne to! Donedavno su oboje bili suprotnog pola!
Foto: Fejsbuk

Pronašli se

Izgledaju kao običan par, ali oni su sve samo ne to! Donedavno su oboje bili suprotnog pola!

Žena -

Džejmi Oherlihi (23), znala je da je zarobljena u pogrešnom telu još od svoje šeste godine, i da se u njenom telu dečaka zapravo krije devojčica, ali tek je u avgustu 2015. godine, kada je imala 14 godina, zvanično priznala da je gej.

Ona trenutno živi u Dablinu, gde radi kao plesačica i konobarica, i napokon je našla ljubav svog života nakon godina i godina neuspeha.

Posle tri godine samoće, Džejmi je upoznala Harija Metjua (24), i njih dvoje zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled. Hari je rođen kao žensko i takođe je godinama bio sam. Sa 19 godina priznao je okolini svoju transrodnost i sada je pri kraju procesa tranzicije, za razliku od Džejmi koja je tek na polovini svog puta.

"Kao da nas je sudbina spojila. Upoznali smo se tako što smo se oboje zainteresovali za radionice o transrodnosti, a oboje smo bili na ivici da odustanemo od njih. Čim smo se ugledali, zaljubili smo se jedno u drugo", kaže Džejmi.I

"Iako smo u različitim fazama tranzicije, velika smo podrška jedno drugom. Neverovatno je važno u takvim situacijama kraj sebe imati nekoga poput Džejmi, ko će vas uvek nasmejati i razveseliti. Pored toga, činjenica da sam ja već završio svoju tranziciju znači i da mogu mnogo da joj olakšam jer znam šta je sve tek čeka", zaključuje na kraju Hari.

(dailymail.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track