IZRAČUNAJTE GENERACIJSKI BROJ: On vam otkriva na koje organe obavezno da obratite pažnju!
Foto: Shutterstock

Numerologija i zdravlje

IZRAČUNAJTE GENERACIJSKI BROJ: On vam otkriva na koje organe obavezno da obratite pažnju!

Žena -

Izračunajte svoj generacijski broj i pogledajte koji mogu biti najosetljiviji organi pa naročito pripazite na njih!

Zdravlje je dragulj našeg života koji često olako shvatamo, podrazumevamo i prepuštamo raznim okolnostima. Međutim, to je onaj detalj koji pravi razliku, sa kojim jedino funkcionišemo konstruktivno i sa kojim lakše možemo da savladamo sve izazove na koje naiđemo. Tada i radosne događaje slavimo punim plućima. Znamo da smo zdravi i da možemo sve o čemu maštamo.

Jedan od načina da sagledamo svoje zdravstveno stanje jeste numerologija. Najpre, aspekte zdravlja gledamo iz generacijskog broja. Njega računamo tako što saberemo cifre godine rođenja.

Na primer za 1980 godinu će biti 1+9+8+0=18, 1+8=9. U tom slučaju dobijeni broj nas može uputiti na moguće zdravstvene probleme i na šta treba da obratimo pažnju.

Broj 1 - govori o srčanim problemima, smetnjama sa dijafragmom, aretrijama, kolenima, uopšte zglobovima, koštanim tkivom, promenama na koži, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem i krvotokom.

Broj 2 - uglavnom parni organi (dojke, oči, jajnici, bubrezi), problemi sa glavom, moždane ćelije, smetnje sa vidom, zubi, grlo, krajnici, uši, nos, vilica i smetnje u govoru.

Broj 3 - prvenstveno organi za varenje, periferna cirkulacija, stopala, smanjen kapacitet pluća, problemi sa venama, prstima nogu, nervnim sistemom, dijabetesom.

Broj 4 - lučenje žlezda, sve hronične i nasledne bolesti, osetljiva koža, parodontoza, žuč, jetra, skelet, debelo crevo.

Broj 5 - disajni putevi, sinusitis, pankreas, šake, hormoni, slepo crevo, krvotok i mogući problemi sa digestivnim traktom.

Broj 6 - skleroza krvnih sudova, ginekološki problemi, štitna žlezda, problemi sa bešikom i cistitisi, ORL smetnje (uho, grlo, nos), smetnje u govoru, buburezi.

Broj 7 - kardiovaskularne bolesti, infektivne bolesti, giht, šuljevi, problemi sa kožom, zglobovi, moždani talasi, prostata.

Broj 8 - podložni lomovima kostiju i kukova, opasnost od moždanih udara, žučna kesa, loše varenje, mišići, oči i očni pritisak.

Broj 9 - pad imuniteta, neurološke bolesti, sklonost ka tumorima, problematična kičma, stopala, pluća, cirkulacija, veoma često kod ovog broja moguće su pogrešne dijagnoze i zato je preporuka da se potraži mišljenje još nekog lekara.

Koji god da je vaš broj, imajte na umu da gledate u pravcu rešenja. Sa verom, nadom i akcijom u pravom smeru čuda su moguća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja