Novak Đoković je proširio svoj ugostiteljski biznis, pa je otvorio restoran i u mondenskom Monte Karlu, gde će se moći naručiti đuveč bez glutena.
Nudimo vam recept
Sastojci:
500 g teletine200 g šargarepe, 300 g korena celera, 200 g paškanata 250 br uljane repice, prstohvat šafrana, 1 čen belog luka, jedna veza rukole, 3 kašike pavlake,začini, so, biber 30 cl vode
Priprema:
Teletinu iseći na kockice i propržite na puteru, dodati šafran i promešati. Šargarepu, koren celera, paškanat, uljanu repu isecite na štapiće i kockice i sve dodati i pržiti iti propržite nekoliko minuta. Sipajte vodu i začin i ostavite da provri, onda smanjite vatru i neka lagano vri sve dok povrće niju skuvano, ali još uvek čvrsto.
Dodajte pavlaku i kuvajte još 5 minuta. Sklonite sa vatre dodaje krupno naseckanu rukolu.