JEDNA SLIKA NEVEROVATNO DOBRO OPISUJE BRAČNU IDILU: Deluje smešno, ali ovo je istinska sreća!
Foto: Imgur

To je to!

JEDNA SLIKA NEVEROVATNO DOBRO OPISUJE BRAČNU IDILU: Deluje smešno, ali ovo je istinska sreća!

Žena -

Kada je žena svom mužu slikaru rekla kako nikada nije naslikao nijednu sliku na kojoj su njih dvoje, on se bacio na posao i u čas posla napravio pravo remek delo!

Sliku je za nekoliko dana na Imguru videlo na stotine hiljada ljudi i svi se slažu da jedna ovako svakodnevna, opuštena scena zaista govori više od reči. Dok mislimo o bračnoj sreći, posebno na početku bračnog putovanja, idila nam često znači nešto drugo. Nešto filmski. S puno romantike, s puno zajedništva, strast frca na sve strane, uvažavanje tuđih potreba, mana i vrlina na visokom su stepenu. Međutim, kada veza uđe u monotoniju, a događa se to gotovo svima, tada ta romantika prerasta u nešto manje eksplozivno, ali opet, ništa manje važno.Baš o tome razmišljala je i ova žena. Dok je jedan dan sama boravila na toaletu razmišljala je o toj romantici koja se u njenom braku negde počela skrivati. Zapravo, pitanje koje si postavila identično je pitanju koje je verojatno svaka žena nakon godina braka postavlja i sama - "Je li romantika u našem braku mrtva? Jesmo li mi zaista rođeni jedan za drugoga? Gde je nestala ona strast s početka priče?"

Ipak, svako ko ima bračnog iskustva u dubini duše zapravo zna - ne, romantika nije mrtva, samo je u mnogočemu različita od one s početka veze. I to je sasvim normalno. I zato ljubav zapravo izgleda baš ovako kao na slici. Kada nekadašnju strast zameni ovakva vrsta opuštenosti morate znati da ste u vezi u kojoj ljubavi zaista ne nedostaje. I dok žudite za filmskim scenama i neprimećujete koju količinu opuštenosti i poverenja imate jedan pored drugoga, kada se nađete baš u ovakvoj prilici shvatićete - ovo je ljubav. To je suživot bez obzira na sve, jer setite se, da li biste se osećali ovako opušteno da ste na početku veze s muškarcem koga još uvek ne poznajete dovoljno da bi mogli prati zube dok on pored vas..pa vidite već i sami.Zvuči smešno, ali ovo je prava bračna sreća.(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track