JELENA ĐOKOVIĆ SE NAŠLA NA METI HEJTERA ZBOG OVE FOTKE: Svojim odgovorom sve je ostavila bez reči
Foto: Profimedia

Odgovorila im

JELENA ĐOKOVIĆ SE NAŠLA NA METI HEJTERA ZBOG OVE FOTKE: Svojim odgovorom sve je ostavila bez reči

Žena -
Jelena Đoković, supruga prvog reketa sveta Novaka Đokovića, veoma brine o zdravoj ishrani, pa tako svoje pratioce na Instagramu obavesti šta je se nalazi na njenom meniju zbog čega ju je nekoliko pratioca napalo kako joj je slava udarila u glavu.

Supruga Novaka Đokovića nije očekivala da će njen post na Instagramu izazvati toliku polemiku među pratiocima, a sve se desilo zbog recepta koji je privukao veliku pažnju iz pogrešnih razloga.Jelena je preporučila zdrav doručak za dvoje a uz fotografiju navela koje sastojke je koristila i sve je napisala na engleskom jeziku kao i svaki put.

To se nije dopalo pojedincima koji su joj zamerili što im se ne obraća na maternjem, odnosno srpskom jeziku. Neki su joj čak napisali da joj je slava udarila u glavu i uputili su joj pogrde komentare.

Tim povodom Jelena se ponovo oglasila i u komentarima ostavila poruku ali ovaj put na srpskom jeziku.

"Ovaj nalog je školski primer cyber bullying-a. Ova devojka je otvorila profil na društvenim mrežama pod lažnim imenom kako bi svoje skrivene frustracije i nezadovoljstva kanalisala kritikujući druge. Ja nisam tinejdžerka, niti imam problem identiteta pa da me ovakvi statusi koje postavljaš uzrujavaju ili dovode da sumnjam u svoje kvalitete i to ko sam. Potpuno razumem tvoje nezadovoljstvo i nadam se da ćeš pronaći način da ga prevaziđeš. Ovo nije način jer samo sebi štetiš. Moj status od pre nekoliko nedelja je glasio: Mrzeti druge je isto kao popiti otrov i čekati nekog drugog da umre. To upravo radiš sebi. Ja ti želim da živiš a verujem da i to sama sebi želiš, pozdrav i sve najbolje" napisala je Jelena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track