KAD SEKS IGRAČKE OTKAŽU! Ispovest žena koje su preživele horor: Imala sam strujni udar tamo dole
Foto: Thinkstock

Horor

KAD SEKS IGRAČKE OTKAŽU! Ispovest žena koje su preživele horor: Imala sam strujni udar tamo dole

Žena -

Nije lako kada se čovek nada odličnom zadovoljstvu, a umesto toga doživi noćnu moru. Ovde su iskustva ljudi kojima su seks igračke zadale mnogo glavobolje i osramotili ih zauvek.

Amanda (22): Dečko s kojim sam izlazila kupio nam je vibrirajući prsten za penis. I seks je zaista bio fantastičan, ali ono što je usledilo - nije. Prsten mu je zaglavio na penisu i nismo ga mogli skinuti ni pomoću losiona. Penis mu je postajao ljubičast jer mu je bila prekinuta cirkulacija.

Srećom, imao je dovoljno poverenja u mene da mi dopusti da prsten prerežem makazama. Samo ću reći ovo - više ga nikada nećemo koristiti.

Kendra (22): Suprug i ja dobili smo nekoliko kesa iz lokalnog seks šopa, a među stvarima se našlo i vibrirajuće jaje koje se kontroliše daljinskim upravljačem. Koristili smo ga nekoliko puta, ali nije bilo baš nešto. Odlučili smo pokušati zadnji put.

Odjednom sam osetila da me nešto unutra strašno protreslo. Jedna žica je provirila i doslovce sam doživela strujni udar u vagini.

Tristan (27): Moj dečko je policajac pa smo se jednom u krevetu zaigrali s njegovim lisicama. Kada je sve bilo gotovo, shvatili smo da ključa nema. Izgubili smo ga. Njegov partner policajac morao je da dođe da otključa lisice.

Kasnije je to bila glavna šala u stanici.

Peni (19): Kupila sam prvu seks igračku u životu. Bila sam jako uzbuđena i želela sam je isprobati čim dođem kući. Kupila sam i baterije koje idu unutra, stavila ih i uključila, ali nije se događalo ništa, nije vibrirala. Pokušala sam izvaditi baterije misleći kako s njima nešto nije u redu, ali su se zaglavile.

Nakon sat vremena treskanja, lupanja po jastuku, baterije i dalje nisu htele napolje. Bila sam toliko očajna da sam pozvala mamu u pomoć. Bila je pomalo šokirana, ali izvadila je baterije. Do dana današnjeg niko ne zna za to, osim mene i nje.

Erika (20): Zaigrala sam se sa japanskim kuglicama, ali zaglavile su u vagini i nisam ih mogla izvaditi. Znala sam da se to često događa, ali svejedno sam bila prestravljena. Pokušala sam sve ne bi li ih izvadila. Na kraju sam morala pozvati svog dečka upomoć i njemu je uspelo.

Bilo mi je jako neugodno. Nekoliko nedelja kasnije opet sam se zaigrala njima, i ponovno su se zaglavile. Naučila sam svoju lekciju - trebala sam kupiti one sa naborima.

Alisija (21): Bila sam znatiželjna kako je to koristiti vibrator pa sam kupila jedan jeftin, za probu. Oprala sam ga vodom i sapunom kako je pisalo u uputstvu. Dok sam ga koristila bilo je dobro, iako nekako čudno. Kada sam ga izvadila, vagina me je pekla kao da ju je neko zalio ljutim umakom.

Imala sam osećaj kao da gori i užasno me bolelo. Odjurila sam pod tuš i ispirala je hladnom vodom. Kasnije sam stavila vrećicu leda na nju i bilo je bolje. Nikad u životu nisam bila toliko uplašena. Vibrator sam odmah bacila u smeće.

V. (22): Nedavno sam dobila tzv. "bullet size" vibrator od moje sestre i odlučila sam ga jednu noć isprobati za predigru. Moj dečko je bio na meni i vibratorom mi je stimulisao klitoris. U jednom trenutku sam videla kako su mu se oči jako raširile dok me je ljubio. Stao je i rekao: "Tvoj vibrator, nema ga. Nestao je u vagini. Ne mogu doći do njega."

Ustao je i upalio svetlo, a ja sam osjećala zujanje duboko u sebi. Počela sam plakati od straha.

Pokušavala sam ga izvaditi na sve moguće načine, čak sam i čučala raširenih nogu ne bi li nekako ispao. Nakon 20 minuta odlučila sam da moram u bolnicu, ali tada mi je dečko rekao da legnem, da će se on pobrinuti za to. Bila sam u pozi kao za porođaj, a noge sam približila glavi koliko god sam mogla. Zatim sam stavila jastuk na glavu i stiskala svom snagom. On je za to vrijeme svijetlio mobilnim telefonom i pratio šta se dole događa.

U jednom trenutku vibrator je izleteo napolje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:Šta se dešava vašem telu KADA STE NAPALJENI?

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track