Kada vreme ističe: Prvi i poslednji “susret” bake i njene nerođene unuke (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

Kada vreme ističe: Prvi i poslednji “susret” bake i njene nerođene unuke (VIDEO)

Žena -

Znajući da njena majka neće doživeti rođenje njene bebe, jedna trudnica iz Kolorada našla je način da ih "upozna". Pogledajte video koji je dirnuo srca ljudi širom sveta...

Tejlor Masiloti (26) odlučila je da pomeri lekarsku kontrolu za dve nedelje, kako bi pri određivanju pola bebe bila uz svoju majku Donu Kalender, koja je bolovala od četvrtog stadijuma kancera na mozgu, piše Yumama. Majka i ćerka su ležale jedna pored druge u bolničkom krevetu i tokom ultrazvuka posmatrale bebu na ekranu. Norina sreća je bila još potpunija kada je lekar rekao da će Masiloti dobiti devojčicu. Ovom emotivnom događaju prisustvovao je i Tejlorin dečko koji je dirljiv trenutak zabeležio kamerom.

Samo tri dana kasnije, 30. jula, Tejlorina majka Dona umrla je u 58. godini života. "Veoma sam zahvalna svom dečku što je snimio taj trenutak. Sutra ću moći mojoj ćerki da pokažem njen prvi i posledni susret sa bakom", izjavila je Tejlor za Today.

Buduća mama je dodala: "To je uspomena koju nikada neću moći da zaboravim, jer je taj trenutak bio veoma važan za mene.""Iz moje porodice je otišla jedna važna osoba, a uskoro ulazi druga. Moja mama će uvek živeti kroz ovu bebu", objasnila je Tejlor.Nori je rak četvrtog stadijuma dijagnostikovan 2014. godine i rekli su joj da ima još godinu dana života, ali je ona živela još dve. U martu je saznala da će njena ćerka postati majka i bila je veoma srećna i uzbuđena.

"Moja majka nikad nije plakala zbog svoje bolesti, a ovaj video će me zauvek podsećati koliko je bila snažna i hrabra", rekla je Tejlor.Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Traumatično iskustvo jedne mame: Užasan odnos lekara zauvek je promenio moj pogled na porođaj!Kako je jedan dečji crtež rasplakao svet (VIDEO)Dirljivo pismo mame čija ćerka pati od autizmaSvete, stigla sam: Beba tokom carskog reza sama izašla iz maminog stomaka (VIDEO)Jelene Žeželj objavila fotografiju sina: Ovo je moj svet! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track