LJUBAVNI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta danas treba da rade zauzeti, samci, a i oni između
Foto: Profimedia

Astro ljubav

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH: Evo šta danas treba da rade zauzeti, samci, a i oni između

Žena -
Svaki i znak podeljen je prema trenutnom ljubavnom stanju. Verni su oni koji imaju stabilne veze, komplikovani oni koji nisu sigurni kuda to sve ide i slobodni, oni koji tek očekuju ljubav...

OvanVerni: Prodrmajte stvari sa svojim partnerom jer će vam inače Dan zaljubljenih biti dosadan i zamoran. Komplikovani: Jedna strana želi vezu dok druga strana beži od nje. Treba naći kompromis. Slobodni: Uz sve to cveće i crvena srca možda se osećate zapostavljeno, ali uskoro će se i vama osmehnuti sreća na tom području.

BikVerni: Pustite laganu muziku, upalite mirisne sveće, poslužite se eteričnim uljima i prepustite osećajima. Komplikovano: Nemojte dodatno komplikovati stvari jer je život prekratak za takve stvari.Slobodni: Zanemarite sve što je u znaku Dana zaljubljenih i dobro se zabavite.

BlizanciVerni: Ovo je prilika da Blizanci rasplamsaju vatru. Za svog partnera učinite nešto neočekivano. Komplikovano: Svaki partner mora imati želju za svojom polovinom. Pokušajte što više biti u kontaktu kako bi rešili nedoumice. Slobodni: Izađite vani i dobro se zabavite, zaboravite na Dan zaljubljenih i pustite neka vreme učini svoje.

RakVerni: Za svog partnera Rak treba da isplanira posebnu večeru i ponudi sebe kako desert. Komplikovano: Uvek morate znati na čemu ste. Dan zaljubljenih je idealan dan da to saznate. Slobodni: Sladoled može biti vaš najbolji prijatelj za Dan zaljubljenih. Iskoristite ga u svakoj situaciji.

LavVerni: Lav treba da prema svom partneru bude nežan i zavodljiv. Intimnost uvek produbljuje odnose.Komplikovano: Lav očekuje da se sve podredi njemu, ako to ne dobiva brzo prelazi na sledeću žrtvu. Slobodni: Živahnog Lava teško je pridobiti u vezu. Međutim, ako se druga strana potrudi, sve je moguće.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

DevicaVerni: Devica svog partnera treba dočekati uz laganu muziku i vatru te sebe servirati kao glavno jelo. Komplikovano: Pokušajte staviti stvari na papir i odlučiti jeste li spremni na takav odnos. Dan zaljubljenih je odličan dan za to. Slobodni: Nazovite svoje prijatelje i provedite noć zabavljajući se.

VagaVerni: Vaga bi trebalo da servira svom partneru ono što ona najviše voli kako bi proveli prijatnu veče u dvoje. Komplikovano: Ispitajte svoju intuiciju i saznatćete je li vaš partner idealan za vas. Slobodni: Ovo nije vreme da ga provedete u kući, Vaga bi trebalo da izađe i provede ludu noć.

ŠkorpionVerni: Proslavite ovaj dan ljubavi uz svoje omiljene filmove i zavedite svog partnera. Komplikovano: Ako je interes za partnera slab, radije ga pustite. Slobodni: Pozovite prijatelje na veliku zabavu i dobro se zabavite uz nekoga koga ste tek upoznali.

StrelacVeran: Priuštite partneru prijatnu večeru i zabavite se. Komplikovano: Nemojte paničiti ako vas se partner nije setio razveseliti buketom ruža. Možda vas iznenadi nečim drugim. Slobodni: Idealni Dan zaljubljenih za vas je da odete van i zabavljate se.

Foto Ap
Foto Ap

JaracVerni: Izbegavajte rutinu i napravite nešto neobično i drugačije za svog partnera. Komplikovano: Ljubav je ponekad bolna, ali pošto pronađete pravu osobu, ona će se postati nešto najromantičnije i najstrastvenije što ste mogli doživeti.Slobodni: Lepo se obucite, izađite van, zabavite i pronađite svog partnera.

VodolijaVerni: Rezervišite romantičnu večeru na posebnom mestu. Komplikovano: Nemojte očekivati previše, pustite da stvari idu svojim tokom. Slobodni: Dan zaljubljenih? Imate vi pametnijeg posla nego mučiti se s takvim klišejom.

RibaVerni: Plan neka vam bude romantična večera uz sveće ili vožnja kočijom. Komplikovano: Za vas je Dan zaljubljenih mučenje i bilo bi najbolje da ga jednostavno prespavate. Slobodni: Pustite svoju omiljenu glazbu i ludo zaplešite. Dobro se zabavljajte, a partner će onda doći sam od sebe.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

24sata.hr/Martina Japec

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja