Luda žurka u domu ćerke Donalda Trampa: Ivanka đuska sa dva posebna muškarca (VIDEO)
Foto: Facebook

Posebni trenuci u životu popularne mame

Luda žurka u domu ćerke Donalda Trampa: Ivanka đuska sa dva posebna muškarca (VIDEO)

Žena -

"Najdragoceniji trenuci, posebno za zaposlene mame", napisala je Ivanka u opisu videa na kojem se ona i njeni sinovi ludo zabavljaju.

Svi smo se nekada zapitali kako izgleda jedan običan trenutak u životu poznatih osoba. Šta rade kada ustanu, da li i šta kuvaju i kako se snalaze u roditeljskoj ulozi. Jedna od poznatih mama o kojoj se u poslednje vreme dosta priča je svakako i Ivanka Tramp, piše Yumama.

Obrazovana, uspešna i uticajna ćerka predsednika Amerike oduvek je bila interesantna javnosti, a od kako se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, posebno se za njen život interesuju majke. Ko joj čuva decu? Koliko vremena provodi sa njima? Kako ih vaspitava?

A na neka od tih pitanja, čak i kada je ne pitaju neposredno, Ivanka odgovori svojim postupcima. Naime, na svojim profilima na društvenim mrežama, ona često objavljuje fotografije sa svojom decom, otkrivajući kako izgledaju dani ove, trenutno najaktuelnije na svetu, porodice.

Tako je i ovaj put ova zaposlena mama podelila jedan video koji je oduševio milione. A na tom simpatičnom videu Ivanka, nakon što je došla sa posla, još uvek u formalnoj, poslovnoj odeći, đuska sa svojim sinovima u trpezariji.U opisu videa, Ivanka je napisala: "Najdragoceniji trenuci, posebno za zaposlene mame! Žurka sa sinovima posle posla!"

Sa Yumame izdvajamo još: Fotografija s porođaja o kojoj bruji planeta: Beba se rodila držeći u ruci spiralu protiv začeća (FOTO)

Finansijska podrška porodici: Iznos cenzusa za dečiji dodatak od 13. aprila 2017.

U domu Ivanke Tramp: Posvećena majka održava neobičnu rođendansku tradiciju (FOTO)

Preporuke pedijatra: Kada je detetu potreban jastuk?

Duga posle oluje: Bliznakinje različite boje kože proslavile prvi rođendan (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track