MODNI TRIKOVI: Sakrijte odećom višak na bokovima
Foto: Profimedia

Saveti

MODNI TRIKOVI: Sakrijte odećom višak na bokovima

Žena -
Jedna od onih malih, ženskih, dobro čuvanih tajni je višak kilograma na bokovima što je kritična zona većine ženske populacije.

Iako ne deluje tako, ni mršave djevojke ih nisu uvek pošteđene, a oblikovanje tih delova vežbama je obično zahtevno i dugotrajno. Treninzi i pravilna prehrana nisu jedini način da ih prikrijemo.Pogledajte četiri jednostavna trika kako možete sakriti neželjene naslage odgovarajućom garderobom.

1. Recite "NE" pantalonama s niskim strukom - Nizak, uži struk hpantalona vrlo lako stegnuće neželjeni višak i time ih istaknuti. Osim što trenutačno nisu moderne, pantalone niskog struka nam vizualno skraćuju noge, pa se svaki višak lakše primeti. Dakle, visokim strukom ćete prekriti i viškove na bokovima, ali i na stomaku i naglasiti struk i time dati figuri ženstveniji izgled. Takođe, ako volite nositi kratke majice i topove, uz suknju dubokog struka izgledaćete elegantnije.

2. Šire pantalone - Farmerke i pantalone s više elastina, šireg i vrećasog kroja, mogu biti vrlo korisne u prikrivanju neželjenih viškova. Svakako je poželjno izbegavati garderobu koja potpuno prati liniju tela, posebno uske farmerke s puno elastina.

3. Široke majice i bluze - Majice i bluze šireg kroja su takođe vrlo moderne i nosive u svim prilikama. Ovo je udoban komad odeće koji je prikladan kako u dnevnoj, opuštenoj kombinaciji, tako i za večernji izlazak i elegantniji izgled. Jedna duža i šira bluza će jednostavno prekriti sve nedostatke i viškove čak i ako s njom nosite farmerke, pantalone koje vam u predelu struka ne stoje najbolje.

4. Ne bojte se ogledala - Možda najbitniji u borbi sa svim viškovima i nepravilnostma na telu je biti iskrena sama prema sebi. Svaka od nas treba se suočiti sa samom sobom, priznati nedostatke i reći: "Ovo sam ja", da bi mogla na pravi način pozabaviti se njima i biti sigurna u sebe. Jer, ništa nije lepše od samouverene i nasmejane žene.

Foto: Shutter
Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track