MODNO PROLEĆE 2015: 5 praktičnih kombinacija za tople dane (FOTO)
Foto: Profimedia

ŽENSKA MODA

MODNO PROLEĆE 2015: 5 praktičnih kombinacija za tople dane (FOTO)

Žena -
Jednostavne, praktične i atraktivne odevne kombinacije koje nosi holivudska glumica Riz Viterspun možete s lakoćom iskopirati!

Ovaj tekst preuzet je sa sajta LisaNiko nije imun na prve tople dane, pa ni holivudske zvezde!Tako je i Riz Viterspun ocigledno jedva docekala da umesto utegnutih vecernjih haljina i cipela sa visokom potpeticom na koje je obavezuje glamur crvenog tepiha zameni ležernim odevnim kombinacijama.Foto-objektivi su zabeležili pet sjajnih modnih izdanja u kojima se lepa glumica pojavila tokom marta 2015. godine a koje možete s lakocom iskopirati.Nekoliko jednostavnih komada cini osnovu svake kombinacije. Crne baletanke, bela i crna jednostavna tašna srednje velicine, teksas jakna i farmerke, par lepih jednostavnih suknji...Zanimljivo je da se svaki element može lako uskladiti i sa drugim delovima - sa ovako odabranom garderobom Riz bi mogla glatko da otputuje na tri nedelje i da svakoga dana bude lepo i adekvatno obucena.Beli džemper je vrlo ženstven zahvaljujuci nežnom predivu, a odlicno može da posluži u svežijem danu.

Riz je odabrala savršenu jaknu za svoju gradu - kako je visoka samo 1,56 m, bolje joj stoje kraci modeli. Cvetna suknja je idealan primer trenda za prolece 2015. godine!

Bela majica i farmerke dobijaju dodatnu ozbiljnost zahvaljujuci belom sakou, a citavoj kombinaciji boju daje sportska tašna u ciklama-crvenoj boji. Riz je spremna za brzu šoping turu kroz neki tržni centar ili kratku kafu s prijateljicama.

Ponovo teksas jakna, ovog puta u izdanju za pravu poslovnu ženu. Osim kao glumica, Riz se oprobala i kao producentkinja, a ovo modno izdanje idealno je za nešto ležerniji poslovni sastanak za najbližim clanovima poslovnog tima.

Ovo je kombinacija kojom Riz nagoveštava najlepše dane proleca! Belo je apsolutni hit još kraja 2014. godine, a osveženo detaljima u zelenoj i ciklama boji izgleda vrlo originalno!Izvor: Lisa http://www.lisa.rs/Sa sajta Lisa procitajte još:Model u trendu: hit pantalone za prolece 2015!Modeli u trendu: hit jakna i suknja za prolece 2015. godineModni trenutak: 3 cudesne bele haljine Dženifer Lopez (FOTO + VIDEO)10 stvari koje žena mora da ima posle trideseteDa li znate kako izgledaju cerke Meril Strip: 3 lepotice u reklami za prolecnu garderobu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track