MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ove poklone NIKADA ne kupujte devojci!
Foto: Profimedia

Saveti

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ove poklone NIKADA ne kupujte devojci!

Žena -

Pošto se bliže praznici, a samim tim i vreme darovanja poklona evo nekoliko saveta šta nikako ne treba kupovati svojim lepšim polovinama.

1. Parfem

Parfemi su nešto veoma specifično i lično, ako niste sigurni koja je omiljena nota vase lepše polovine, držite se podalje od ove ideje.

2. Garderoba bez računa

Garderoba može biti vrlo nezgodna za kupovinu, pa čak i ako ste sigurni u veličinu i šta vaša devojka voli. Nekada i one same imaju problem zato što su veličine jako čudne. Žašto biste rizikovali, jednostavno sačuvajte račun i ukoliko dođe do bilo kakve greške moći ćete da zamenite komad koji je kupljen.

3. Kućni ljubimci

Ako se prethodno niste dogovorili, ili otišli zajedno da izaberete ljubimca, zaobiđite ovu ideju. Možda je je vaša devojka alergična, ili pak nema dovoljno vremena koje bi posvetila kućnom ljubimcu. 4. Poklon vaučeri

Zamislite samo koliko bi neka devojka bila srećna da od svog momka dobije vaučer za neku radnju, budite malo kreativniji.

5. Kupke i šamponi

Verujte nam, devojke imaju toga na pretek. Stalno sebi kupuju takve stvari tako da nema potrebe da ih još dobijaju na poklon.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Novac

Ona je vaša devojka. Nemojte joj davati novac.

7. Kuhinjski pribor

Nijedna devojka ne bi volela da dobije od svog dragog nešto što će je „oterati“ u kuhinju, pa čak i ako ste čuli da joj je baš to zatrebalo.

8. Slatkiši koji su kupljeni na akciji

Ti slatki često mogu biti na akciji jer dugo stoje ili se ne prodaju tako često. Preskočite ih barem kada je upitanju poklon za vašu devojku.

9. Plišane životinje

Nikako, u vezi ste sa odraslom osobom. Saberite se.

10. Nakit

Osim ako ga ona već niije odabrala ili je u pitanju ogrlica od bombona.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Super zena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track