MUŠKARCI PORUČILI ŽENAMA: Ne volimo jak puder i neobrijane noge
Foto: Shutterstock

Pažnja

MUŠKARCI PORUČILI ŽENAMA: Ne volimo jak puder i neobrijane noge

Žena -

Jačem polu nije toliko bitna frizura koliko to da je kosa mirišljava i čista, a što se tiče intimnog dela tela, najbitnije im je da je uredan

Bez obzira na to što mislite da bi vaš muškarac trebalo da vas voli takve kakve jeste, sigurno vam je stalo i do toga šta on misli o vašem izgledu i šta preferira.Koliko god pričale o tome da se sređuju zbog sebe, sasvim je prirodno da žene žele da muškarcima izgledaju privlačno, pa je napravljeno malo istraživanje o tome šta muškarci zaista primećuju na njima kada je nega u pitanju. Evo do kakvih se saznanja došlo.Savet 1: Ne morate preterano da brinete zbog noktijuŽena bi trebalo da sređuje nokte ako će se zbog toga ona osećati bolje, ali ako nokti nisu izgrickani i prljavi i ako lak nije drečav, i ako nisu u pitanju predugačke i špicaste kandže, muškarci na nokte neće obraćati pažnju.

Savet 2: Kosa mora biti čistaObožavamo dugu kosu, ali nemamo ništa protiv kratke. Važno je da frizura nije ukočena, a najvažnije je da je kosa čista i da miriše.Savet 3: Ne preterujte sa šminkomMrzimo kada na sebi imate tonu pudera ili karmina, pa zato budite umerene kada nanosite šminku. Malo diskretnog sjaja na usnama i maskare na trepavicama sasvim je dovoljno.Savet 4: Lakše malo s parfemomObožavamo kada žena lepo miriše, ali to nikako ne znači da treba da ispraznite pola bočice parfema u jednom nanošenju jer nas to guši i odbija.Savet 5: Sjaj umesto ružaZa večernji izlazak neki lep ruž dolazi u obzir, ali u dnevnim varijantama je nepotreban. Radije se držite sjaja za usne, ali on nikako ne sme da bude lepljiv.Savet 6: Ne opterećujte se zbog bubuljicaIako su žene uverene da muškarac primećuje svaki mitiser na njihovom licu, oni tvrde da to nije tako i da žene ne bi trebalo da se brinu zbog tih stvari.Savet 7: Redovno brijte noge i pazuhNoge i pazuh uvek moraju biti bez dlaka, a što se tiče intimnih delova, važno je da nisu preterano zarasli i da je higijena na vrhunskom nivou.Savet 8: Ne crtajte obrveMuškarci neće primetiti da li su obrve detaljno počupane, ali će primetiti ako su neuredne ili precrtane. Savet 9: Koža treba da bude mekanaNegovana koža na ženskom telu nešto je što muškarci obožavaju, ali neće preterano da skeniraju svaki deo ženskog tela da bi se uverili da li je urađen piling i da li je krema naneta na svaki milimetar kože.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track