NAJBOLJA PRIČA O OSVETI SVIH VREMENA: Neko bi ovoj ženi trebalo da da orden!
Foto: Flick/Jason Devaun

Bravo!

NAJBOLJA PRIČA O OSVETI SVIH VREMENA: Neko bi ovoj ženi trebalo da da orden!

Žena -

Raskid nikada nije lak, a još je teži kada je partner bio neveran i to čini realizaciju kraja veze zaista težom.

Osoba koja je prevarena počinje da preispituje sebe i svoje samopouzdanje, pitajući se kada je varanje počelo i zbog čega?Prevazilaženje izdaje je bolan proces da se bilo ko preboli. Za par koji je dugo bio zajedno, stvarajući zajednički život, gledajući decu kako odrastaju, pretpostavljajući da će ostariti zajedno i da će uživati u poznim godinama i ljubavi.Jedna žena osetila je kao da joj je neko izmakao tlo pod nogama kada je njen muž posle 37 godina braka rešio da promeni kurs njihovih planova tako što joj je rekao da postoji druga žena u njegovom životu i da je odlučio da ce biti sa njom.Možda je i bilo znakova od početka.Svaki put kada je srećna Džuli iznenadila muža Sema na poslu, sekretarica je delovala kao da joj je neprijatno. Nije uspevala da ostvari kontakt očima. Džuli nije ništa mislila o tome, sekretarica je bila mlada i možda neiskusna.

foto: Flickr/Alexander Russy
foto: Flickr/Alexander Russy

U roku od nekoliko meseci njen muž joj je rekao da želi razvod. Želeo ga je odmah!Džuli je osećala kao da joj se život raspao u sekundi i to sve zbog mlade i lepe žene. Ali šta je sa njihovim zajedničkim životom, njihovim iskustvom, istorijom?

foto: Flickr/Jay Phagan
foto: Flickr/Jay Phagan

Njegova nova žena želela je da živi u kući u kojoj su Džuli i Sem odgajili svoju decu zajedno.Džuli je dobila 3 dana da spakuje svoju garderobu, sećanja i sve ono što je pokazivalo da je ikada živela u tom lepom domu.

foto: Flickr/Angela Rutherford
foto: Flickr/Angela Rutherford

Dozvolio joj je da uzme još neke stvari sa sobom, ali trebalo je dosta pregovora oko toga.Ne samo što je morala da se odseli, vec nije smela da odnese ništa što je sekretarica želela da zadrži. Mogla je da se seti svakog delića nameštaja i kako ga je birala sa Semom i decom. Bilo je to jako ponižavajuće iskustvo u najmanju ruku.

foto: Flickr/jinkazamah
foto: Flickr/jinkazamah

Provela je ceo dan pakujući se, plakajući, pakujući, plakajući.Osetila je kao da nema glasa. Njena osećanja, mišljenja, bila su odbačena. Nije imala predstavu kako da započne nov život sama. Sve joj je delovalo kao okrutna šala.

foto: Flickr/Eric Snider
foto: Flickr/Eric Snider

Džuli nije mogla da veruje da je uspela da spakuje 37 godina života u jedan kamion.Trebalo joj je samo 2 dana da završi sve. Tek tako bila je odbačena i izbačena kako bi druga žena mogla da uživa u njenoj kući i svim sećanjima koje je ona imala tamo.

foto: Flickr/Matthew W. Jackson
foto: Flickr/Matthew W. Jackson

Treći dan ostao joj je za relaksaciju i opraštanje od svoje kuće.Uzela je skupu flašu vina, u ime starih vremena.

foto: Flickr/Domaine Vecchio Chardonnay
foto: Flickr/Domaine Vecchio Chardonnay

Njena poslednja večera u kući morala je da bude specijalna.Sela je za svoj prelepi trpezarijski sto da uživa u bogatom i ukusnom jelu od škampa i kavijara. Pustila je omiljenu muziku, a kada je završila sa večerom, nije odmah ni odnela sudove u sudoperu.Umesto toga, Džuli je išla iz sobe u sobu skidala je garnišne i punila ih je sa polu pojedenim ljuskama škampa i kavijarom. Sve to dok je uživala u vinu.

foto: Flickr/Inspirational Food
foto: Flickr/Inspirational Food

Uzela je čašu i sudove, oprala ih i očistila kuhinju.Nije želela da ostavi prljavo za sobom. Kuća je morala da bude savršena za ljubavnike kako bi uživali u zajedničkom životu.

foto: Flickr/bark
foto: Flickr/bark

Kada su se Sem i njegova nova žena uselili, sve je bilo savršeno.Par je uživao u svojim romantičnim jelima. Uživali su u svakom segmentu kuče, od đakuzija, podruma vina, bazena. Ipak kuća je počela da ima čudan smrad.

foto: Flickr/curtainsbyjoanne
foto: Flickr/curtainsbyjoanne

Kompanija za čišćenje je dovedena da uradi kompletno čišćenje.Kada ni to nije pomoglo Sem je zvao i čistace tepiha i proverio ventilacioni sistem da nema neke mrtve životinje. Ništa nije pomoglo.

foto: Flick/rosiesaz
foto: Flick/rosiesaz

Prijatelji, čistačice i baštovani nisu želeli ni da ulaze više u kuću od smrada.Na kraju, Sem i njegova žena doneli su odluku da prodaju kuću. Ipak, kupci su odlazili čim bi osetili smrad unutra. Cena kuće je bila jako niska, ali opet bez uspeha.

foto: Flickr/Images Money
foto: Flickr/Images Money

Mesec dana kasnije Džuli je pozvala Sema. Želela je da zna da li je sve ok.Sem joj je rekao da prodaje kuću. Džuli je priznala da joj jako nedostaje dom. Ipak nije bila sigurna da li može da je priušti.

foto: Flick/Jason Devaun
foto: Flick/Jason Devaun

Džuli je rekla da je raspoložena da smanji alimentaciju, ako on razmisli da joj da kuću.On je brzo pozvao svoje advokate da srede papire. Džuli je dobila svoju kuću za 1/10 njene vrednosti. Jedini uslov je bio da je morala sve da potpiše taj dan. Sem nije hteo da rizikuje da se Džuli predomisli.

foto: Flickr/masshighered
foto: Flickr/masshighered

U roku od nedelju dana, Sem i njegova devojka spakovali su sve. Bivša sekretarica ostavila je potpuno praznu kuću za Džuli. Uzela je apsolutno sve, uključujući i garnišne!(LifeBuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track