NAJČUDNIJI PAR U SRBIJI: On je gej i žena, a ona je žena u telu muškarca
Foto: Printscreen

NAJČUDNIJI PAR U SRBIJI: On je gej i žena, a ona je žena u telu muškarca

Žena -

Daniel i Jelena kažu da tek sad žive pravi život – on je muškarac gej i povremeni kros-dreser, a ona je žena u telu muškarca.

“Ja sam sa tim bio načisto od samog početka i nisam nalazio nikakav problem sa tom činjenicom, međutim nailazio sam na probleme sa drugim ljudima“, kaže Daniel Pinter.

Foto Prinscreen
Foto Prinscreen

U svetu u kom sve što nije opšte-društveno prihvaćeno mora da ima etiketu i ime, Daniel koji se deklariše kao gej s povremenim hobijem da se oblači kao žena kaže da njegova porodica ipak ima predrasude.

Foto Prinscreen
Foto Prinscreen

“Rođen sam u jednoj veoma skladnoj porodici. Iako emancipovani ipak imaju određene rezerve prema nekim mojim hobijima i vidim da im više odgovara da odlazim u muškom izdanju, pa im izlazim u susret zbog toga“Ja kada sam bila jako mala imala sam helanke svih boja i sećam se da sam uzimala babine štikle, borosane. Prvi put kad sam se baš našminkala imala sam 14-15 godina i tako sam izašla na ulicu u selu u kojem živi tri hiljade ljudi i gde me svi znaju“, priča Jelena za „Exploziv“.

Jelena planira da promeni pol i da se za 10 godina ostvari kao porodična žena. Daniel s druge strane, kaže da se ne bi odricao svog polnog organa jer voli kako on izgleda.

Foto Prinscreen
Foto Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track