NAJGORA MAJKA NA SVETU BACILA JE SLADOLED DECI PRED NJIHOVIM OČIMA: Razlog? Slavi se širom sveta!
Foto: Profimedia

Reakcija

NAJGORA MAJKA NA SVETU BACILA JE SLADOLED DECI PRED NJIHOVIM OČIMA: Razlog? Slavi se širom sveta!

Žena -

Amerikanka Džejmi Primak Salivan je pisac i majka troje dece. Na svom Fejsbuku objasnila je koji događaj je od nje napravio "najgoru majku na svetu."

"Dakle...Ja sam najgora majka na svetu ikada...ali baš.Odvela sam decu u poslastičarnicu posle večere. Naručili su sami desert i čekali smo oko 5 minuta da stigne. Mlada devojka (oko 17 godina) dala je deci sladoled. Nijedno od njih je nije pogledalo u oči. Nijedno nije reklo hvala. Ni njoj, ni meni...Čekala sam. Izbrojala sam do 10 u svojoj glavi dok su oni zaronili u svoj sladoled, a mlada dama me je samo pogledala dok sam ja gledala u svoju decu. Ispratila sam ih napolje gde sam mirno uzela njihove sladolede, a deca su me gledala sa strahom u očima, i bacila sve u kantu za đubre. Svo troje upalo je u masovno histeriju. Čekala sam. Tiho. Mirno. Kada su shvatili da imam nešto da kažem, smirili su se.Objasnila sam im da će jednog dana, ako budu srećni, raditi posao kao ta mlada dama. I da se iskreno nadam da će ih ljudi videti. Iskreno primetiti i videti. Pogledati ih u oči i reći hvala. Da imaju dovoljno godina (8/7/5) da bi išli kroz život bez osnovnih manira i ljudskosti.I tako sam ja danas, najgora majka na svetu."

Postoje razne reakcije na Džejmine roditeljske metode. Od "Bravo", pa sve do "Znam da si majka, ali po mom mišljenju do je bilo preterano, to sećanje će ih pratiti."Šta vi mislite?

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track