NAKON SAJRE, JAVIO SE NIZ ŽENA: Dajemo muškarcima da spavaju sa drugima, evo zbog čega
Foto: Profimedia

Moderne veze

NAKON SAJRE, JAVIO SE NIZ ŽENA: Dajemo muškarcima da spavaju sa drugima, evo zbog čega

Žena -

Sajra Kan (46) izazvala je burne reakcije nakon što je uživo na televiziji rekla kako svom suprugu Stivenu Hajdu (51) dopušta da spava s drugim ženama.

"Još uvijek volim svog supruga, mazimo se i to je divno. No nisam zainteresovana za seks. Rekla sam mu da slobodno to učini s nekom drugom ako želi", rekla je. Stiven poriče da je ikad iskoristio tu priliku. Njeno priznanje šokiralo je žene širom sveta, no nisu baš svi ostali iznenađeni. Naime, u redakciju britanskog "Sun"-a javile su se još tri žene koje su objasnile zašto dozvoljavaju svojim partnerima da dele krevet s drugima.

Loren Lokvud (20) izgubila je libido nakon trudnoće. Nije se osećala prijatno dok vodi ljubav sa suprugom Džonom Mekfidinom (23) kad bi on to očekivao, stoga mu je dopustila da svoje potrebe zadovolji s drugim ženama.

"Uvek smo imali divan seks i vodili bi ljubav tri puta nedeljno. No kad sam zatrudnila više nisam bila raspoložena. Sad je prošla gotovo godinu dana", priča majka devetomesečne devojčice.

"Potpuno se saosećam sa Sajrom Kan kad kaže da se oseća kao da beži kad njen muž želi seks. Muškarac treba zadovoljiti svoje potrebe redovno, pa sam odlučila dati blagoslov da se zabavi s drugim ženama, inače mislim da bi me ostavio", rekla je Loren.

"Mnoge žene možda misle da to zvuči ludo, ali ja znam da me on voli. Meni se uvek vraća i pomirila sam se s činjenicom da ima seks s drugim ženama. 90 posto svog vremena provodi sa mnom i to je dovoljno. Ipak imam neka pravila: ne sme se nalaziti ni s jednom ženom koju poznajem, ili koja živi u našem mestu. Takođe, ne želim znati detalje i mora koristiti zaštitu. Verujem da ih nalazi u kafiću, ali ne znam broj s kojima je bio", ispričala je Loren koja kaže kako zna da će joj se libido uskoro vratiti jer je mlada žena i kako će dotad ostati pri svojoj odluci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"S tim ženama je samo jednu noć i ništa mu ne znače. Moji prijatelji misle da sam luda i to nikad ne bi dopustili svojim muževima, ja sam vrlo otvorena osoba".

Njen suprug smatra da je najsrećniji čovek na zemlji i da je njegova supruga legenda.

"Volim Loren, ona je moj svet, i jako sam srećan što imam tako kul partnerku koja mi dopušta seks s drugim ženama da zadovoljim svoje potrebe", rekao je Džon.

Marija Luis Vorn (59) dopušta svom parteru da ide u krevet s drugima jer joj je zapretio da će je ostaviti ako mu to zabrani. Ona kaže kako je bila užasnuta kad joj je to prvi put rekao, no Tim Rok (58) gleda na seks kao na čin.

"Spavati s drugim ženama za njega je kao jesti ili spavati. To je fizička potreba koju svaki čovek treba", rekla je Marija Luis koja prethodnim partenrima to nije dopuštala.

"Tim mi je odmah rekao da nikad nije bio veran i da to nema nameru postati. Za mene je pak čin ljubavi. Rekla sam mu da mi laže ako se ide naći s nekom. Takođe, ne sme biti sa ženama iz našeg grada, odbijam da me ponizi u javnosti. Iako me situacija s nekad rastuži, ćutim i idem dalje" ispričala je Marija.

Majka dvoje djece, Angrad heders (26), takođe dopušta svom partneru Tijanu Riku (34) da spava s drugim ženama. Misli da tako održava zdravu vezu.

"Radije mu dopustim da spava s drugim ženama, nego da me vara iza leđa. Nikad nisam bila ljubomorna, znam da je to samo seks i potpuno mu verujem. To je kao da ga pošaljem da ide u posetu prijatelju, a onda mi sve ispriča kad se vrati. Na početku veze oboje smo se složili da možemo spavati s drugim ljudima dok god si to iskreno kažemo" ispričala je Angrad.

"Za mene to je samo seks. To se događa svuda, samo smo mi o tome otvoreni", rekao je njen muž.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja