Nataša Jeremić: Srećna sam, ali volela bih da imamo bebu
Foto: Luka Šarac

Nataša Jeremić: Srećna sam, ali volela bih da imamo bebu

Žena -

Voditeljka Nataša Jeremić govori o odnosu sa suprugom Vukom Jeremićem, ljubavi i trzavicama u braku, osvrće se na četvorogodišnji život u Americi i ističe da joj je velika želja da postane majka

Ako je suditi na osnovu istraživanja brojnih agencija koje se bave statistikama, Nataša Jeremić (44) važi za jedno od najomiljenijih televizijskih lica. Uvek vedra, ali s dozom strogosti, skoro svakodnevno obaveštavala je gledaoce u centralnom informativnom formatu na Javnom servisu kakve su teme obeležile dan.

Pre četiri godine odlučila je da fokus prebaci na nešto drugo, javni život u Srbiji zamenila je skoro pa anonimnim u Americi. Zajedno sa suprugom, aktuelnim predsedničkim kandidatom Vukom Jeremićem, preselila se u Njujork, gde je on obavljao funkciju predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a ona, na ličnu inicijativu, odlučila da mu pomaže u vezi sa svim onim gde njeno dve decenije dugo novinarsko iskustvo može da doprinese. S druge strane, nastavila je i daleko važniju životnu bitku, onu koja se tiče roditeljstva. U ekskluzivnom intervjuu za Story osvrće se na život u Americi, borbu za potomstvo, veliku ljubav sa suprugom, bračni život i svoje svakodnevne navike.

Kompletan intervju i ostale tekstove potražite u jubilarnom šestotom broju magazina Story koji će se u prodaji naći od 17. marta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTPORNE NA VREME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track