NE DA VAM MOBILNI NI ZA ŽIVU GLAVU: Digitalni znakovi da vas partner vara!
Foto: Profimedia

posmatrajte ga

NE DA VAM MOBILNI NI ZA ŽIVU GLAVU: Digitalni znakovi da vas partner vara!

Žena -

Varanje nije ništa novo. Tajna dopisivanja, sastanci i osećaji su svima već dobro poznati. Ali, postoje i neki signali koji na to upućuju a koje možda do sada niste primetili ili niste obraćali dovoljno pažnje:

  • Ćaskanje dok ste vi u blizini. Na taj način pokazuje kako nema dovoljno poštovanja prema vama. Istina je da gotovo svi čatuju, ali ukoliko je nešto bezazleno partner će vam sam otvoreno reći o čemu se radi i sa kim se dopisuje.
  • Opsednutost brisanjem starih sms poruka. Ukoliko vaš partner odjednom ima potrebu briše sve poruke koje je primio i poslao moguće je da vam nešto krije.
  • Zatvaranje imejlova kad se približite kompjuteru / laptopu. Osim ako je u pitanju neka vrlo važna poslovna tajna budite malo oprezniji.
  • Postaje nervozan kada ga zamolite da vam posudi svoj mobilni. U mobilnom telefonu se uvek krije toliko informacija, fotografija, poruka, s tim da je kod sms-a zanimljivo to da nikad ne zna kada će ga dobiti i šta možete "slučajno" pročitati.
Naravno da je vrlo teško otkriti da li vas partner vara, no, ukoliko primetite neke signale koji na to upućuju razgovarajte s njim i recite šta vam smeta. Možda je stvarno nešto bezazleno u pitanju i razgovorom možete rešiti problem, no, ukoliko nije, bolje je da se što pre sa tim suočite kako biste mogli krenuti dalje.
foto Profimedia
foto Profimedia
(covermagazin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track