NE DRAMITE: Kad ljubomora nije na mestu
Foto: Profimedia

U ovim situacijama nemojte naglo reagovati

NE DRAMITE: Kad ljubomora nije na mestu

Žena -
Žene često polude kad primete da je njihov muž ili dečko pogledao neku lepu devojku. Međutim, u većini takvih situacija ne treba paničiti, već ostati dostojanstven

Muškarci - što svesno, što nesvesno, da bi se osećali važnim, s vremena na vreme vole da izazovu malo ljubomore kod svojih partnerki, ali svaka bi žena trebalo da zna da ima i situacija u kojima ljubomora sa ženske strane jednostavno nije opravdana.Sve u svemu, najveći njih je potpuno bezazlen, pa se ubuduće, ako se dese, slobodno opustite i uživajte i ne nabijajte sebi bespotrebnu tenziju.- Kad muškarac hvali druge žene, to ne znači da misli da su one poželjnije od vas, nego da mu se možda sviđa nešto u njenom ponašanju. A ako je u pitanju koleginica s posla s kojom svaki dan kafeniše, nemojte odmah padati u vatru.

- Verovatno ne treba posebno da naglašavamo, i samo to dobro znate - muškarci uživaju kad ih primećuju druge žene, pa čak i kad se one njima ne sviđaju. Umesto da i zbog toga ljubomorišete, samo se postavite tako da svima bude jasno da je on vaš i, verujte nam na reč, sve će biti u najboljem redu.

- Ako vaš muškarac želi da izađe s prijateljima, ne morate odmah u glavi iskonstruisati sve najgroznije moguće scenarije. Da, verovatno će ponekad popiti čašicu više, ali pošto je druženje s prijateljima dobro za njegovo zdravlje (što je dokazalo i istraživanje), dozvolite mu tu radost, a vreme koje provodite bez njega iskoristite za svoje uživanje, umesto da ga svaki čas zivkate telefonom postavljajući mu najomraženija pitanja gde je, s kim je i kad će doći kući.

- Još jedna uobičajena situacija - muškarci češće od žena primećuju zgodne žene na ulici, pa to kod njihovih ljubljenih ženica ili devojaka obično izaziva manji ili veći napad ljubomore. Međutim, njegov pogled usmeren ka drugoj lepotici ne znači da će vas automatski ostaviti i otići s njom. Zato, oladite malo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track