NEĆU JOJ OPROSTITI: Silovana sam maloletna, a za sve je kriva moja MAMA! Gledala me je tokom SEKSA!
Foto: Profimedia

Ispovest

NEĆU JOJ OPROSTITI: Silovana sam maloletna, a za sve je kriva moja MAMA! Gledala me je tokom SEKSA!

Žena -

Čitateljka čuvenog britanskog časopisa podelila je potresno iskustvo, sa namerom da upozori mlade devojke na opasnosti koje često dolaze od najbližih.

"Sada imam 39 godina, udata sam i majka, ali još se borim sa sećanjima iz mog detinjstva. Kada sam imala 15 godina, majka me je stavljala u opasne situacije sa starijim muškarcima, što je i dovelo do mog silovanja.

Kada sam joj rekla da se plašim, kazala mi je da izmišljam, a kada sam joj saopštila da sam silovana, samo je rekla da se ne glupiram. Podsticala me je da se viđam sa muškarcima koji imaju 30 i više godina, a ona je jednom imala seksualni odnos sa muškarcem dok sam ja bila u sobi.

(VIDEO) ODLUČILA DA O TOME JAVNO PROGOVORI: Silovali su me kada sam imala 16 godina

Borila sam se za to da imam "normalan" odnos, sve dok nisam srela svog drug iz škole koji je bio zaljubljen u mene, koji me je oženio i sada imamo dve divne ćerke. Upravo su one razlog zbog kojeg sam ponovo uznemirena i depresivna, jer sam sada ja majka dvema tinejdžerkama.

Moj psihijatar je predložio da prekinem kontakt s majkom ili da ga limitiram, ali ona ostaje kod nas u gostima bar četiri sedmice godišnje. Kako da se suočim sa mračnom prošlošću?" upitala je na kraju svoje ispovesti neimenovama čitateljka Gradijana.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(EPK/Srbija danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track