NESREĆNI, ODLUČNI ILI OSEĆAJNI: Bore na licu otkrivaju kakva ste osoba u dubini duše
Foto: Profimedia

Pokazuju mnogo više

NESREĆNI, ODLUČNI ILI OSEĆAJNI: Bore na licu otkrivaju kakva ste osoba u dubini duše

Žena -

One mogu biti odraz poigravanja suprotnim polom, odricanja od ljubavi, osećajnosti, želje za moći, ali i mnogo više od toga.

Pogled na nečije lice može otkriti šta se događa unutar te osobe. Ne kaže se uzalud da je lice ogledalo duše. Svaka utisnuta bora nešto znači i nosi određenu poruku. Osim što su znak starenja, bore mogu odati kakva je ličnost neke osobe. One vam takođe šalju poruku na šta treba da obratite pažnju kada je u pitanju vaše zdravlje.

1. Bore ispod oka

Tačno u ravnini sredine povezane su s tužnim mislima, nezadovoljstvima, nemogućnošću izražavanja vlastitih osećanja. Bore ispod očiju, uopšteno, mogu ukazati i na moguće probleme u radu bubrega.

2. Sitne bore uz spoljašnje uglove očiju

Ove bore su povezane s glavoboljom i bolovima u očima. Međutim, mogu biti i odraz poigravanja suprotnim polom i odricanja od ljubavi. Mogu izražavati i osećaj srama.

3. Bora od unutrašnje strane desne obrve

Ona karakteriše oštrog posmatrača, ali i vrlo osećajnu osobu. Može nastati i zbog tegoba u organima za probavu, dugotrajne napetosti i nemira, kao i preterane usredsrenosti na određena dešavanja i osobe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Bora od unutrašnje strane leve obrve

Ova bora označava veliku usredsređnost na samog sebe i sklonost ka depresiji. Takođe se povezuje s upalom desni zbog oslabljenog imuniteta.

5. Dve ravne bore koje idu od unutrašnjih strana obrva prema čelu

Ove bore ukazuju na moguće probleme u radu jetre. Povezuju se i s napetošću nerava i otežanom sposobnošću donošenja odluka.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Uspravna bora koja kreće od sredine obrva

Ova bora karakteriše osobe koje teško podnose autoritete. One su čvrste i odlučne i uživaju u osećaju moći i vlastite sposobnosti. Kada ne uspeju da postignu ono što žele, obuzima ih osećaj nemoći.

7. Vodoravna bora od sredine obrva

Ova bora znači da je osobi važnija moć od autoriteta. Međutim, želja za pokazivanjem moći se povlači da bi ustupila mesto osećaju unutrašnjeg mira.

8. Bora sa desne strane lica, koja kreće od početka nosa prema spoljašnjem rubu lica

Ona pokazuje snažnu nervnu napetost, uzrokovanu nekim događajima ili osobama. Ovakve osobe često pate od glavobolje i nesanice.

(zdravakrava.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track