NIJE KORISTILA ŠAMPON 18 MESECI: Kada vidite ŠTA joj se desilo s kosom, DOBRO ĆETE RAZMISLIĆETI
Foto: Printscreen/Instagram

Nije odustala ni posle 12 meseci

NIJE KORISTILA ŠAMPON 18 MESECI: Kada vidite ŠTA joj se desilo s kosom, DOBRO ĆETE RAZMISLIĆETI

Žena -

Kalej Tomas je još jedna devojka koja je bila ubeđena da će joj skupi šamponi rešiti problem masne kose te je trošila pravo bogatstvo na preparate za kosu.

Ipak nakon korišćenja i ovakvih šampona, drugi dan nakon pranja njena kosa je bila mrtva i masna. Tada je odlučila da ošiša kosu na paž i pustila da joj izraste njena prirodna boja kose. To je nešto što bi svaka žena trebalo da uradi, savetuje ona.

Ipak ni ovaj korak je nije spasao masne kose. Tada je pročitala savet jedne blogerke koja nije koristila šampon dve godine i rezultat je bio neverovatan.

Pre pranja kose, sipajte so u šampon: Magični efekat ostavlja bez daha! (RECEPT)

GODINU DANA NIJE KORISTILA ŠAMPON: Nećete verovati kako joj kosa danas izgleda!

Odlučila je i ona da pokuša. Najvažnije je da istrajete pa čak i onda kada vam se čini da vam je kosa u najgorem stanju do sada. Budući da nije mogla da izdrži da kosu ne opere na neki način, pročitala je da glina može da pomogne. Iako je glina odlična za detoksikaciju, ona je mnogo ošta prema kosi pa je nije dobro koristiti duže vreme.

Skoro će dve godine otkako ne koristi šampon, a kao alternativu sada koristi prah miksa trava. Najvažnije joj je da sredstvo za čišćenje nema nikakve hemije u sebi. Zaključak je da otkako ne koristi šampon kosa joj je mnogo brže porasla, a vlas je dobila na debljini i volumenu.

superžena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track