Nijedna žena nije uradila ono što se usudila Salma Hajek: Hit na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Reuters

NESVAKIDAŠNJE

Nijedna žena nije uradila ono što se usudila Salma Hajek: Hit na crvenom tepihu! (FOTO)

Žena -

Glumica se ludo zabavljala uz svoj neobični aksesoar

Navikli smo da na crvenom tepihu viđamo smele odevne kombinacije, a neretko dame ponesu detalje koje bi se malo ko usudio da uklopi uz bilo kakvo izdanje.

Ali, da nam je neko rekao da će slavna lepotica crvenim tepihom prošetati noseći u rukama dve glavice kupusa, teško da bismo poverovali!Naime, Salma Hajek se na premijeri komedije Sausage Party (Žurka sa kobasicama) ludo zabavljala, a paparacima je pozirala sa kupusom u rukama, piše Stil.

Iako vam možda zvuči čudno, zapravo i nije - radnja animiranog crtanog filma za odrasle odvija se u supermarketu, sa mnoštvom namirnica i maskota u obliku viršli i drugih jestivih proizvoda.Salma je poznajmila glas junakinji Terezi Tako, pa je iskoristila priliku da ispozira sa "svojom" maskotom i odlično se provede.Ako oduzmemo glavice kupusa, moramo da primetimo da je 49-godišnja lepotica zablistala u dugoj crnoj haljini sa šljokicama, uz koji je ponela crne cipele sa vrtoglavo visokom štiklom.

Čitajte još na portalu Stil:Pantalone, pun pogodak za leto: Udobne i ležerne, svaku ženu čine damom! (FOTO)Prestali ste da jedete hleb: Evo zašto ćete time sebi uništiti zdravlje!Manekenka priznala: Imam 36 godina i dalje sam neudata i nemam decu, ja to vidim kao uspeh!Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!Udala se Maja Berović: Procurela fotografija sa tajnog venčanja (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja