NOVAKOV I JELENIN UPOREDNI HOROSKOP: Pogledajte da li će zajedno dočekati starost
Foto: Fonetepa

Astrologija poznatog para

NOVAKOV I JELENIN UPOREDNI HOROSKOP: Pogledajte da li će zajedno dočekati starost

Žena -
Đokovići su par koji privlači pažnju gde god da se pojave, a astrolozi otkrivaju da li će ostati zajedno

Novak i Jelena rođeni oboje u znaku Blizanci govori o tome da se poznaju od rane mladosti, doba tinejdža jer sam znak predstavlja pubertet i školske dane, pišu Astrousluge.

Interesantno je da je Novakova tačka Fortune ili tačka sudbine baš u Blizancima pa mu svakako po tom aspektu pristaje žena rođena u istom znaku. Za jednu ženu planeta Mesec je najvažnija jer upravo pokazuje koga ona traži po duši.

Kako je u znaku Vage i na fiksnoj zvezdi SPICA onda možemo da protumačimo da je Jeleni negde u sudbini da bude srećna i uspešna na svim poljima a posebno omiljena u narodu. Što predstavlja i ovaj period u naredne dve godine gde će ona sigurno svojim znanjem i prirodnim zdravim stavom prema životu pokazati publici, narodu koliko je moćna.

S druge strane imamo Novaka koji ima mesec u znaku Ribe pa njegova žena po duši mora da bude požrtvovana, da voli decu, brine o njima, domaćica, negovateljica, neko ko sedi u kući i verno ga čeka. Obično žene koje imaju Mesec u Ribama ili im je Venera u 12 polju horoskopa to su žene koje žive pomalo izolovano od javnosti, nisu neko ko voli klasičan glamur.

Foto Fonetepa
Foto Fonetepa

Zapravo u Novakovom natalu to je ono što privlači njega u dubini duše. Dok njegova Venera u Biku na 5 stepenu baš kao i Venera najlepše žene ikada, bar do sada, koja se pojavila na svetu Merilin Monro daje zračenje lepotom i pre svega posebnom harizmom.

U muškom horoskopu Venera predstavlja privlačnost i ljubavnice. Iako je to kod Novaka izraženo i on je ponekad meta zgodnih, lepih i popularnih žena ali Bik nije znak glamura već racionalan i razuman tip. Njega ne može preterano da osvoji takva žena koja će u prvi plan da ističe samo svoju spoljnju lepotu. Bik je znak koji pre svega traži senzibil.

Ona mora da bude kućevna, dobra kuvarica, povučena, zgodnjikava, pa čak i sa kojim kilogramom više ( što njemu neće smetati ) ali neko ko odlično barata sa novcem, finansijama, koja vodi privatan posao u njegovom odsustvu.

Koliko god žena da bude u njegovom okruženju obično će ga osvajati nekim seksipilom, dobrim izgledom ali za njega je to sve površno.

Foto Fonetepa
Foto Fonetepa

Novak voli požrtvovane žene, baš kao što je i njegova majka koja je prikazana upravo kroz taj njegov Mesec u Ribama ali i Mars planeta energije i borbe u znaku Raka koji predstavlja kuću, dom i porodicu i stalnu borbu da održi sve što stvori kroz zajednicu.

Planeta Mars retrogradan u Jarcu u Jeleninom horoskopu je pravi predstavnik osobe koju svi napadaju a ona ostaje mirna. Interesantno je da je upravo tu egzaltacija Marsa planeta borbe u jednom hladnom Jarcu ali to je vatra ispod leda. Ovaj Mars ima jako veliku koncentraciju i znanje ili znanja koji drugi ne poseduju. To su obrazovani ljudi ali isto tako samouki sa prirodnim darom.

Ova planeta predstavlja privlačnost, pa će Jelenin izabranik imati sve osobine jednog Jarca ili Saturna. Uporan, istrajan, radan, autoritet, teško do vrha ali ipak na kraju – pobeda ! U svako slučaju dobar aspekat Marsa (muška energija) i Novakove Venere u Biku (ženska energija) u zemljanim znakovima daće trajne veze, bračne veze i ljubav do kraja života.

Foto Instagram
Foto Instagram

Jelenin Jupiter u Ribama blizu Novakovog Meseca daje bogatstvo duše, morala, okrenutost veri u Boga, pre svega plodnost, decu. U narednoj godini velika šansa za još jednu trudnoću Jelene a po aspektu će sigurno imati žensko dete, što je i njihova želja. Verovatno se neće porodica Đoković zadržavati na dvoje dece već će gledati da uveća svoju kuću decom i velikom porodicom.

Njihov zajednički rad koji se vidi kroz Novakovo peto polje sporta i dece sa Saturnom, Uranom u Strelcu i Neptunom u Jarcu daje da će ići do prosvetljenja mladih, izbacivanju mržnje iz srca svakog mladog bića, iako neko radi teško može da ostvari svoje snove.

Devojke se obično pitaju a kakav će taj moj muž biti u budućnosti? Za koga ću se udati? Zavirićemo u horoskop i videti gde je ta Venera. Kod Jelene Đoković Venera u Lavu ima sve atribute koje poseduje ovaj znak. Na 2 stepenu Lava na fiksnoj zvezdi ASINUS prirode Marsa daće osobu koje donose bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca.

Kako je za Jelenu njen čovek, tako je i za celu naciju neko ko podiže sistem vrednosti narodu, čini ga velikim i onda kada mislimo da nismo vredni toga. Lav je znak predsednika, države, vođe i nekog koga svi obožavaju. On je svakako broj 1. ili jednostavno – Kralj!

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track