ON PROSTO NIJE ZA VAS: 11 znakova da treba da ga ostavite odmah
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

ON PROSTO NIJE ZA VAS: 11 znakova da treba da ga ostavite odmah

Žena -

Buđenje iz fantazije potrebno hitno!

Muškarci su lovci i to se nikada neće promeniti. Oni su se uvek borili za ono što žele da dobiju, a ni danas nije mnogo drugačije, pogotovu kada je reč o ženama, piše sajt Cosmopolitan.Bez obzira na okolnosti, ako mu se devojka svidi, muškarac će pokušati na sve načine da dođe do njene pažnje. Ali, ako primetite da se on više ne trudi, da li je to povezano sa nedostatkom interesovanja? Šta raditi tada? Sedeti i čekati da se desi nešto više?Pogledajte koji su to upozoravajući znaci da ne trebate ni sekund duže da ostanete u toksičnoj vezi.1. Uvek se vi prvi javljateDa se razumemo, ovo je potpuno nebitna činjenica u normalnom odnosu, ali kada počnete da primećujete da vi to uvek prvi radite, tu nešto nije u redu. Kada ste u ravnopravnom odnosu, obraćanje pažnje na to ko se i koliko kome javlja nikada ne dođe na dnevni red.2. Prošlo je već mesec dana i vi niste upoznali njegove prijateljeAli baš nijednog. Nekada ljudi čekaju dok se ne uvere da ta veza napreduje u dobrom pravcu pre negó što se odluče da je uključe u svoj život, i to je potpuno u redu, ali ako nakon mesec dana ne možete da odlučite kuda veza vodi, vreme je da se zapitate.3. Nikada ne može da ostaje kasno, jer ima ujutru obavezeA onda, zahvaljujući društvenim mrežama vidite da je otišao sa društvom u provod. Čemu laži?4. Potrebno mu je vremena i vremena da vam odgovori na porukuA kada ste zajedno ne ispušta telefon iz ruku.

5. Vidite se samo kada njemu to odgovaraE, pa to ne može tako!6. Retko kada izlazite na javna mestaU čemu je fora? Jel ne želi da se zna da ima devojku?7. Kada se vidite, to se uvek završi seksomNije da je ovo nešto toliko loše da se razumemo, ali ukoliko ne može da provede veče sa vama koje se neće završiti u krevetu… pa, za to najčešće postoji konkretan razlog.

8. Nedostatak komunikacijeČak i nakon nekog vremena, vi ste ti koji pokušavate da održite komunikaciju. A to je veoma frustrirajuće.9. Uvek je reč o njegovim problemima, nikada vašimUvek se reč samo o njemu, kada dođe red na vas, on nikada nema vremena.10. Kada ste zajedno, vi ste odjednom u centru pažnjeOn govori kako ste prelepi i kako ste mu nedostajali, a vi mislite u sebi “pa mogao si da me vidiš da si hteo to.” Kako god, kada ste razdvojeni, on je jednostavno previše zauzet.Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Situacije u kojima ljubav jednostavno nije dovoljna7 pametnih stvari koje možete da uradite (umesto slanja poruke bivšem)10 ljubavnih saveta koje treba potpuno da ignorišete22 stavke koje potvrđuju da je raskid bio zaista dobra odluka5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track