ONA JE IZVELA EKSPERIMENT: Dojila je dete na stanici, nećete verovati kako su prolaznici reagovali
Foto: Printscreen Youtube

Tema o kojoj se dugo polemiše

ONA JE IZVELA EKSPERIMENT: Dojila je dete na stanici, nećete verovati kako su prolaznici reagovali

Žena -
Žena po imenu Emin Mez je sprovela eksperiment u podzemnoj železničkoj stanici želevši da vidi kako će ljudi reagovati na činjenicu da žena nasred prolaza i u prevozu pred svima doji dete.

Sve su pokrenule internet šaljivdžije pod imenom "Trollstation" koji su želeli da testiraju reakcije javnosti na temu o kojoj se već dugo polemiše u javnosti.

Ovaj društveni eksperiment sproveden je na stanici metroa, a reakcije prolaznika i putnika su bile neverovatne.Glumac Džejms Slateri je zazueo mesto pored žene koja je glumela mamu koja doji bebu. Malo posle toga on ju je upitao da li je moguće da doji bebu.

"Da, jel to problem?" Tada je Džejms napao Eminu rekavši joj da su njeni postupci neprimereni, da bi trebalo da bude određen poseban deo prevoza samo za majke dojilje i da nikada nešto slično nije video u njegovoj rodnoj zemlji Irskoj.

Devojka koja je sedela između je jedva čekala da izađe iz metroa, dok su drugi putnici zbunjeno gledali dojilju. Skoro da niko nije ustao da odbrani mamu sa detetom od čoveka koji ju je sve vreme napadao dok je vikao na nju. Nakon nekoliko minuta rasprave, jedan momak je pokušao da spreči svađu, posle čega su ustali i drugi putnici koji su branili mamu tvrdeći da je njen izbor gde će nahraniti dete.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track