ONE SU MISTERIOZNE I NEUHVATLJIVE: Žene u ovom znaku može zadržati samo jedna stvar pored vas
Foto: Profimedia

Astrologija

ONE SU MISTERIOZNE I NEUHVATLJIVE: Žene u ovom znaku može zadržati samo jedna stvar pored vas

Žena -

Nema znaka koji toliko saoseća sa drugima kao što to mogu Ribe, a ljubavna veza sa njima je drugačija od svega što ste do sada iskusili. Sva deca dosta maštaju, a onda odrastemo. To nije slučaj sa Ribama koje u mašti provode ceo život.

Više od svega Riba želi duhovnu vezu sa nekim, vezu kakva nije opisana ni u romanima a ni u filmovima. Njihova mašta nekad ume i da im pokvari vezu, jer kada Riba nekog voli, u stanju je da od njega napravi savršenog idola, pa je predmet njihove ljubavi pod stalnim pritiskom da bude "savršen", baš kao iz njihove mašte, što je nemoguće.Ribe vole svim srcem, a opraštaju gotovo istog sekunda kada im je učinjena nepravda.

To nije zato što su naivne, već zato što umeju da stvari sagledaju i iz drugog ugla i da saosećaju čak i sa onim ko ih je povredio. I baš zbog toga Riba će biti povređena mnogo češće od bilo kog drugog znaka.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Potrebno je mnogo truda da oterate Ribu od sebe, ali kad se to desi, znajte da vas je napustila zauvek. Njih može da zadrži samo osoba koja će im u isto vreme biti i prijatelj i ljubavnik, i sa kojim će ostvariti snažnu emotivnu, mentalnu i duhovnu vezu, onakvu kakvu niko ne može da prekine. I spremne su da čekaju koliko god treba da ta osoba naiđe, ali se ni sa čim drugim neće zadovoljiti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bonus video

ŽENE ŠIROM SVETA SU POLUDELE ZA OVIM SILIKONIMA: I vi ćete kada vidite čemu služe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track