OSEĆAJTE SE BOLJE BEZ SKUPIH TRETMANA: Mali trikovi zbog kojih ćete izgledati mlađe
Foto: Profimedia

Saveti

OSEĆAJTE SE BOLJE BEZ SKUPIH TRETMANA: Mali trikovi zbog kojih ćete izgledati mlađe

Žena -

Izgledati mlađe i pritom se osećati bolje moguće je i bez ličnosg trenera ili skupih tretmana ulepšavanja. Nekoliko stilskih trikova koje možemo primeniti svakodnevno mogu nam “skinuti” i do 10 godina i zavarati svakoga, pa i nas same.

Evo trikova koji će vam pomoći:

Budite oprezni s bojom kose

S godinama, nekima pre, a nekima kasnije, neminovna je pojava sedih vlasi. Kako biste ih prekrili, vodite računa o tome da vaša boja kose nije presvetla, odnosno platinasta ili pretamna, što može izgledati neprirodno. Zlatni tonovi i blagi višebojni pramenovi čine nas mlađima i ističu blage crte lica.

Posvetlite podlogu

Dobra podloga može vaše lice učiniti svežim i nekoliko godina mlađim. Birajte za ton svetliji tečni puder od vaše kože. Posebnu pažnju kod prikrivanja obratite na područje oko očiju i usana.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vratite sve na svoje mesto

Čini se kako nam s godinama, kada je reč o našem telu, gravitacija postaje najgori neprijatelj. No i tome možemo srediti s dva jednostavna stilska trika. Birajte helanke ili pantalone sa visokim strukom i one koje sadrže barem dva posto elastina. Pantalone s više od 98 posto pamuka rastegnu se nakon jednog nošenja i ne pružaju potrebnu potporu.Preko potrebnu potporu pružiće i odgovarajući grudnjak. Pronađite savršen za vas, jer podizanjem prsa vaše držanje biće uspravnije, struk će izgledati uže i duže, a vi barem pet godina mlađe.

Mešajte stilove

Kompleti i preterano usklađivanje ne izgledaju moderno u svakoj dobi. U svoju odevnu kombinaciju uvek ubacite nešto neočekivano poput razbarušene mladenačke frizure, kožnu jaknu ili ravne sandale na otmenu haljinu.

Ukrasite lice osmehom

Blistav osmeh nikad ne izlazi iz mode, a vedar duh okrunjen zdravim i belim zubima pomiče sve starosne granice. Briga o našim zubima briga je o nama samima te nam treba biti prioritet, pogotovo kako godine odmiču.

(ljepotaidzravlje.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track