OSTAVE BEZ OBJAŠNJENJA: 7 razloga zašto muškarci to rade
Foto: Shutterstock

Razlaz

OSTAVE BEZ OBJAŠNJENJA: 7 razloga zašto muškarci to rade

Žena -

Ponekad se desi da muškarac nestane iz vašeg života bez ikakvog objašnjenja, evo sedam razloga zbog čega su to uradili.

Izgovaranjem čuvene rečenice „Ljubavi idem samo da kupim cigarete“, većina muškaraca se služi da bi na, po njima, najbezbolniji i najlakši način nestali iz vašeg života. Žene ovaj vid bega smatraju izuzetno kukavičkim i slažu se da bilo kakavo objašnjenje je bolje od nikakvog.

Gubitak interesovanja: U većini slučajeva, bilo da se radi o kratkoj ili dužoj vezi, ovo je jedan od glavnih razloga zašto se muškarci odlučuju na beg. Umesto da se sa vama suoči i kaže u čemu je zaista problem on se odlučuje na kukavički potez i odlazi bez reči.

Nezrelost: Muškarac koji se odluči da bez i jedne reči objašnjenja nestane iz vašeg života je pre svega jedna nezrela osoba. Nesposoban je da objasni svoje razloge i u većini slučajeva je veliki egoista i ne želi da se upušta u bilo kakvu diskusiju.

Nemogućnost da objasni svoju ljutnju: Kao razlog zašto je muškarac odlučio da vas napusti, navodi se i netrpeljivost. Umesto da objasni koji je razlog tome, kanališe svoj bes i ljutnju, on se okreće i odlazi bez pozdrava i objašnjenja.

Želja da nanese bol: Okrenuo se i otišao bez reči, često kod žena izaziva duboko razičarenje i patnju. Upravo to je cilj pojedinih muškaraca da povrede svog partnera na suptilan način bez i jedne teško izgovorene reči.

Vodi dvostruki život: Zaljubljenik je društvene mreže putem kojih u samo par klikova može da koketira sa drugim devojkama. Na ovaj način anonimnost mu je zagarantovana i obično se služi lažnim profilima.

Narcisoizvonst: Većina narcisoidnih osoba ima problem da voli bilo koga drugog osim sebe. Bitan je samo sebi i to ga često dovodi u situaciju da se okrene i ode.

Osveta: Pobeći od nekoga bez reči, često može da se tumači i kao neki vid osvete. Nije bitno koji je razlog u njegovoj glavi da bi se odlučio na ovakav korak, cilj mu je osveta i za minimalnu grešku. Kukavica...

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(llahoy.es)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track