OVA MAJKA DELUJE SREĆNO DOK VODI DETE U ŠKOLU: Pogledajte malo bolje i nećete verovati šta vidite!
Foto: Jutjub

Dirljivo

OVA MAJKA DELUJE SREĆNO DOK VODI DETE U ŠKOLU: Pogledajte malo bolje i nećete verovati šta vidite!

Žena -

Majka drži svoju ćerku za ruku dok je vodi u školu. Ne može da prestane da razmišlja o svim stvarima koje treba da uradi: kupovina namirnica, čišćenje kuće, kuvanje.

Muka joj je od svih ovih zadataka. Ne može da dočeka dan kada će njena ćerka biti dovoljna odrasla da ide u školu sama. Možda će tada moći da provede neko vreme u spa centru ili na plaži sa mužem. Majka ima i mlađeg sina, koji ne može da prestane da plače. Noći su beskrajne i ona samo želi da se malo odmori, čak i ako je u pitanju samo nekoliko sati.Ipak, pismo koje je ova majka napisala otvara oči:Po poslednji put"Od prvog trena kada zagrlite svoju bebu, više nećete biti ista osoba. Možda će vam nedostajati ona osoba od pre. Kada ste imali vremena, slobode. I ništa posebno o čemu biste brinuli.Upoznaćete umor kao nikada pre. A dani će vam prolaziti kao da su svi isti, prepuni hranjenja i podrigivanja. Menjanja pelena i plakanja. Žalbi i argumenata. Dremanja ili nedostatka dremanja.

foto: Shutter
foto: Shutter

Delovaće vam kao krug bez kraja. Ali ne zaboravite... Postoji poslednji put za sve.Doći će dan kada čete poslednji put nahraniti svoje dete. Kada će vam zaspati u krilu posle dugog dana. I biće poslednji put kada ste zagrlili dete dok spava.Jednog dana ponećete ih na kuku i staviti u krevet. I posle toga nikada ih više nećete podići na isti način. Jedne večeri praćete im kosu u kadi, a već sledećeg želeće da se kupaju sami.Držaće vas za ruku kada prelaze ulicu, a onda vas više nikada neće zamoliti za to.Ušunjaće se u vašu sobu usred noći kako bi se mazili i odjednom to će biti poslednja noć da su vas probudili. Poljubiće vas kad krenu u školu, a sledećeg dana će vas zamoliti da to više ne radite.

foto: Shutter
foto: Shutter

Pročitaćete im poslednju priču pred spavanje i obrisati im musava usta. Trčaće vam u zagrljaj poslednji put.Činjenica je, da nikada nećete znati kada je taj poslednji put. Dok vreme ne prođe. A čak i tada, trebaće vam vremena da to shvatite.Dakle dok živite sve te momente, zapamtite da postoji samo mali broj njih i kada nestanu, dali biste sve na svetu da možete da ih vratite."Pročitajte ovo divno pismo sbaki put kada ste umorni ili očajni. Biti majka je težak posao, ali je i jedinstveno iskustvo prepuno momenata koje treba negovati.(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track