OVA ŽENA JE IZBAČENA IZ TERETANE JER IMA PREVELIKE GRUDI: Internet je eksplodirao sa reakcijama!
Foto: Viralthread

Diskriminacija!

OVA ŽENA JE IZBAČENA IZ TERETANE JER IMA PREVELIKE GRUDI: Internet je eksplodirao sa reakcijama!

Žena -

Odlazak u teretanu ume da bude neprijatno iskustvo samo po sebi. To je mesto gde provodite vreme znojavi, misleći kako ne koristite sprave kako treba, konstantno razmišljate da ćete videti nekoga koga poznajete.

Jedna žena morala je da prođe kroz još jednu vrstu neprijatnog iskustva kada joj je rečeno da mora da napusti teretanu jer je njena majica "neprimerena" zbog njenih velikih grudi.

Rouz Nikels osećala se diskriminisano zbog veličine svojih grudi i statusom na Fejsbuku incident prepričala celom svetu. Status je sadržao i fotografije "neprimerene majice". Postao je viralan i šerovan je skoro 4.500 puta.

"Član sam teretane Movati Atletik Klub u Orleansu. Danas mi je prišao supervizor u klubu i rekao da je moja majica neprimerena i da vređa i osoblje i druge članove teretane. Dres kod u klubu je inače da je obavezna sportska garderoba i skromno oblačenje. Počeću od toga da se moj top nije razlikovao od bilo čijeg topa drugih žena u klubu; osim činjenice da je moja veličina grudi dosta veća u komparaciji sa drugim ženama.

"Nakon što sam pitala sve žene koje sam srela pri izlasku da li ih je moje oblačenje na neki način uvredilo i sve su odgovorile sa "ne", postalo mi je jasno da jedine osobe koje sam uvredila su dve žene supervizori koje rade u teretani. Istakla sam da moja majica nije drugačija od ostalih. Oni su me informisali da zbog veličine mojih grudi ne mogu da nosim usku majicu.""Izašla sam ponižena i diskriminisana zbog svoje figure. Rečeno mi je kako ne mogu da nosim majicu koje druge žene mogu! Drugačija figura znači i drugačija pravila? Želela bih da kažem ovo u javnosti! Ako meni uske majice nisu dozvoljene u teretani zbog veličine grudi, onda nijednoj ženi ne bi trebalo da bude dozvoljeno da ih nosi bez obzira na veličinu."

Movati klub, teretana odgovorila je na njene kritike:"U Movati Atletiku, se trudimo da stvorimo atmosferu gde će svi naši članovi da se osećaju opušteno i zdravo. Molimo naše članove da poštuju jedni druge kada su u klubu, da se oblače skromno u adekvatnim patikama, da limitiraju korišćenje mobilnog telefona i održavaju klub čistim. Vrlo je bitno za nas da svi članovi imaju pozitivno iskustvo i njihove potrebe i osećanja shvatamo vrlo ozbiljno. Nismo želeli ni na koji način da osramotimo gospođicu. Još uvek istražujemo ovaj slučaj i biće nam drago da sednemo sa njom i porazgovaramo o incidentu koji se dogodio."Od statusa, Rouz je dobila dosta komentara podrške kao i savete da treba da ih tuži. Neki su komentarisali da napusti tu teretanu jer su ljubomorni zbog njene figure.

(ViralThread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track