OVO NIJE LJUBAV: 3 zbunjujuća znaka zbog kojih žene misle da su zaljubljene
Foto: Profimedia

obratite pažnju

OVO NIJE LJUBAV: 3 zbunjujuća znaka zbog kojih žene misle da su zaljubljene

Žena -

Ljubav se najčešće opisuje kao čin zadovoljavanja osnovnih emocionalnih potrebe i kao intenzivan osećaj bliskosti između dve osobe. Znate li je prepoznati?

Ova tri znaka mogu biti čin prijateljstva, kratkotrajnog flerta i romantične ljubavi zbog čega su neki pojedinci zbunjeni sopstvenim emocijama kada ih primete u odnosima s osobama suprotnog pola. 1. Zabava

S njim vam je uvek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Neko ko shvata vaš smisao za humor i često vas nasmejava ne mora biti i čovek vašeg života nego odličan prijatelj. Niko vam ne zabranjuje da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina Pravog.

2. Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u stomaku, često se povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvek slučaj. Pojedinci mogu osećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu kojeg su dugo želeli posetiti, ili zbog kupovine novog para cipela. Zagledajte se u svoje osećaje malo dublje i odgonetnite šta je pravi uzrok leptirića.

Foto: Shutter
Foto: Shutter

3. Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čoveka svog života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Reč je o seksualnoj hemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju gajiti nikakve romantične osećaje. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track