OVO SU NAJLEPŠE ČESTITKE ZA 8. MART: Da imaš para ko blata, da ti bar 3 puta poraste plata...
Foto: Profimedia

Dan žena

OVO SU NAJLEPŠE ČESTITKE ZA 8. MART: Da imaš para ko blata, da ti bar 3 puta poraste plata...

Žena -

Međunarodni dan žena ili Osmi mart je dan posvećen ženama. Ovaj dan je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca.

Nudimo vam najlepše SMS poruke za Dan žena:

* Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje! Srećan ti 8. mart.

* U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđena... ona glasi.. Srećan 8. mart! * Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Srećan ti 8. mart!

* Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

* Moje su želje danas prvenstveno u tvome srcu moje je mesto znam da me voliš od samog starta ali najviše na dan 8. marta.

* Neka ti sreća postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje želje. Srećan osmi mart.

* Na ovaj praznik uživaj u sreći, nek ti ljubav bude saputnik najveći, neka ti sve lepo kroz život šparta i ne samo ovog, već svakog 8. marta.

* Dok se zemlja bude okretala, ja ću te voleti, dok sjaje zvezde, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izađe sunce, shvatićeš da te volim! SREĆAN 8. MART

* Da imaš para ko blata, da ti bar tri puta poraste plata, vreme je da i ti proteraš kera i nađeš sebi dobrog švalera, budi uvek spremna na start - Srećan ti, ribo, 8. mart...

* Neka ti svaki sledeći dan bude bolji, neka sve bude po tvojoj volji, i kada pada kiša nek tebi sija sunce. Srećan ti 8. mart.

* Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

* Volim te što si najlepša bajka i što si rođena da budeš baš moja majka. Srećan ti osmi mart.

* Hoću da svakog dana me voliš da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve s tobom bude kao san, a ne samo taj osmomartovski dan.

* Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala... ljubav vas u životu pratila za sva dobra, dobrim vam se vraćala... svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

* Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno srece bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na ovaj dan.

Foto Beta
Foto Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Top 7: Ovo nikako ne smete da poklonite za 8. mart!

Opušteno.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track