OVO VAM NIKADA NEĆE REĆI: 11 malih TAJNI koje muškarci KRIJU OD ŽENA!
Foto: Shutter

Obratite pažnju

OVO VAM NIKADA NEĆE REĆI: 11 malih TAJNI koje muškarci KRIJU OD ŽENA!

Žena -

Svi imamo tajne, manje ili veće. U ovom slučaju reč je o ovim prvim, sitnicama koje muškarci kriju od svojih devojaka kako im ne bi povredili osećanja. Čini li ih to lažljivcima? Ne. Baš kao i u njihovom slučaju, postoje neki detaljčići koje žene biraju da zadrže za sebe.

Svi imamo pravo na privatnost i, dok se god ne radi o velikim i važnim stvarima, neke je u redu zadržati za sebe. Evo 11 takvih stvari, koje vam vaši partneri nikada neće priznati.1. Ponekad gledaju druge žene.

Hajde devojke, nemojte se praviti da ste iznenađene! Koliko ste puta provele sate na Instagramu skrolujući kroz Zaynove fotke ili slineći za tetoviranim, čvrstim, savršenim telom Dejvida Bekama? Svi bi trebalo da prihvatimo činjenicu da postoji neka lampica u našim mozgovima koja se sama od sebe pali kada vidimo zdrav (i prav) primerak suprotnog (ili pak istog) pola.

Nesvesno je, nenamerno i, najbitnije, potpuno nevažno i nevino. To što je vaš dragi u prolazu primetio zgodnu devojku u kratkoj haljinici, ne znači da vaša haljina i dalje nije ona zbog koje mu se puls ubrza a srce radi bim bam bam.

2. Pre no što su stvari između vas postale ozbiljne, dobro vas je proverio na Fejsbuku.

A kada kažemo dobro, mislimo zaista, zaista dobro. Kada ste postali par, već je znao da je vaš brat najbolji matematičar u razredu, gde vam živi baka i kakve ste cipele imale na maturskoj večeri.

3. I dalje gledaju porniće.

Ne često, ali rade to i voleli bi da imaju vaše odobrenje. Ustvari, bilo bi im jako drago kada biste to radili zajedno, ali ako same ne pokrenete tu temu, verovatno vam nikada neće priznati.

4. Vole kada odete negde sa drugaricama.

Nemojte pasti na njegov tužni šteneći pogled i ono, "Oh, ne, ostavićeš me samoga? Paa dobro, pogledaću utakmicu ili pročitati knjigu do kraja, šta drugo." Istina je da momci vole povremeno da ostanu kod kuće solo i ponašaju se kao da su opet tinejdžeri bez briga i pameti. Dok ste vi sa devojkama vani, oni će verovatno igrati igrice, gledati filmove s Brusom Lijem, preslušavati kasetu sa snimkama s probe benda koji su imali u srednjoj školi. Povremena razdvojenost, makar i na par sati, može samo ojačati vašu ljubav.5.Sva ta kosa u odvodu (i zapravo, svuda) ih izluđuje.

Ponašaće se kao da ništa ne primećuju, jer znaju da i vi trpite njihove male odvratne navike.

6. Vole kada inicirate razgovor o ozbiljnim temama.

Iako se čini da bi propali u zemlju istog trena kada spomenete decu ili brak, ustvari poštuju inicijativu jer su svesni važnosti razgovora o takvim stvarima. Svaki put kada pokrenete jednu takvu priču, naročito ako to učinite mirno, bez ljutnje, vike i frke i vodeći računa i o njihovim osećanjima - samo im potvrđujete da ste ona prava za njega. 7.Nisu ludi za vašim novim supermodernim neonsko-pink ružem.

Lagani poljubac dok ste negde napolju i sve dok ne dođete do kuće i ogledala, pitaće se jesu li i njegove usne sada ružičaste.8. Primećuju kada vas drugi muškarci odmeravaju.

Dok osećaju nešto između ponosa i ljubomore, u njima se aktivira neki primalni, zaštitički mehanizam.

9. Vole komplimente.

Pravi muškarac će primetiti kada njegova devojka izgleda dobro i to će joj i reći. Ustvari, on će joj to reći i kada leži u krevetu pod temperaturom 40, a nos joj se crveni od brisanja, jer je za njega ona i tada podjednako lepa. Iako to nikada ne bi priznali, vole da dobiju kompliment jednako koliko to vole i žene. Pohvalite ih ponekad, devojke, videćete kako im se usta instant razvlače u osmeh (ili, ako misle da moraju biti jako "mačo" i "kul", kako im se oči cakle, ne brinite). 10.Bili su nervozni kada ste prvi put spavali zajedno.

Naravno, pravili su se kao da je sve cool, ali u sebi su si govorili, "Ova devojka je sjajna, nemoj prebrzo svršiti, nemoj predugo čekati, nemoj ispuštati čudne zvukove, nemoj pravit onu glupu facu..."11. Ponekada ni oni nisu raspoloženi za seks.

Oh da, ni momci se ne mogu napaliti svaki put kada vi to poželite. Možda se prejeo, možda je pod stresom zbog posla ili je umoran jer je čitav dan za vama trčkarao po tržnom centru i gledao kako isprobavate osamdeset i šesti par crnih lakiranih kožnih cipela. Ipak, ako ste vi raspoložene, verovatno će ipak prihvatiti igru - jer ste vi njegova draga.

(Women's Health)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track