Ovo žene sa stilom nikada ne rade. Da li se slažete sa ovim pravilima?
Foto: Profimedia

saveti

Ovo žene sa stilom nikada ne rade. Da li se slažete sa ovim pravilima?

Žena -

Znate one žene koje uvek vidite doterane, sređene i moderne? One koje nose komade koje nikad ne biste spojili u jednu kombinaciju, ali izgledaju tako dobro na njima? Kako im to uspeva?

Iako ne možete kopirati njihove čarobne tajne, možete pratiti njihove korake i pod svaku cenu izbegavati ovih pet modnih grehova.

NIKAD NEMOJTE PRATITI TREND TEK TOLIKO

Svake druge nedelje pojavi se neki novi “it” komad. Žene sa stilom, primetićete, nikad ne padaju pod uticaj kratkotrajnih trendova. Prema tome, ne morate ni vi osećati potrebu da se okušate u baš svakom trendu. Pogotovo ne onom koji ne odgovara vašem stilu i građi tela.

NIKAD SE NEMOJTE OBLAČITI ZA DRUGE

Žene koja stvarno uživaju u modi odevaju se radi sopstvenog užitka, a ne radi nekog drugog. Posebno ne radi muškaraca. Moderne žene koriste modu kao način izražavanja i odevaju se onako kako one žele zato što ih to čini srećnima.

NIKAD NEMOJTE NOSITI ODEĆU KOJA VAM NE PRISTAJE

Moderne devojke prepoznaju važnost dobrog krojača. Nekoliko malih promena na odeći može itekako napraviti razliku na bilo kojem komadu. Da, znamo da je to nešto skuplje, ali dugoročno će vam se isplatiti budu li vam komadi pristajali kao saliveni.

NIKAD NEMOJTE NOSITI ODEĆU U KOJOJ SE NE OSEĆATE UDOBNO

Ako ćete se ceo dan neugodno meškoljiti jer se ne osećate dobro u odjeći, onda je nemojte ni obući. Kada se u nečemu ne osećate ugodno, velike su šanse da će se to vieti na vašem govoru tela. Čak i ako se dvoumite oko nečega, preskočite to. Nema smisla da provedete ceo dan ili veče razmišljajući o tome kako vam izgledaju ruke.

NIKAD NEMOJTE LOŠE TRETIRATI SVOJU ODEĆU

Znate onaj osećaj kad dođete kući nakon dugog dana i presvučete se u pidžamu, a svoju odeću ležerno bacite na prvu stolicu ili krevet? Ili još gore, na pod? To je nešto što žene sa stilom nikad ne bi učinile. Jer one svoju odeću previše cene. Uvek uredno složite svoje stvari kako biste izbjegli nabore ili ostala oštećenja na odeći.

(wall.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track