PRAVA LJUBAV INSPEKTORA BLAŽE Leteo sam od jednog do drugog pupoljka dok nisam upoznao Ivanu

PRAVA LJUBAV INSPEKTORA BLAŽE Leteo sam od jednog do drugog pupoljka dok nisam upoznao Ivanu

Žena -
Povodom Dana zaljubljenih, Igor Blažević, poznatiji kao inspektor Blaža podestio se svih svojih simpatija, ali i kako je upoznao svoju prvu i pravu ljubav.

Prvi put se zaljubio u devojčicu koja ga je podsećala na Pipi Dugu Čarapu, potom u školsku drugaricu Jasnu, a onda se fatalno zaljubio u jednu Lidiju. Prve tri ljubavi mu nisu uzvratile simpatije, a kako kaže leto je ko pčela s cveta na cvet sve dok nije upoznao Ivanu koja mu je zarobila srce.

"Leteo sam od jednog pupoljka do drugog, a u stvari kao bez glave. Sve dok nisam sreo Ivanu u četvrtom srednje. Ona je išla u treći razred. Počela je da me osvaja kupujući mi čokolade. Zabavljali smo se četiri godine, išli na letovanja. Zbog mnogo leptirića u stomaku, srcu i očima u tim tinejdžerskim danima bio sam slep za druge žene", priča Blaža koji je reskinuo vezu sa devojkom, ali malo potom je upoznao drugu Ivanu koja je postala njegova supruga.

"Ime Ivana se pokazalo sudbinsko za moj emotivni život. Ja sam 25 godina u srećnom braku sa jednom drugom Ivanom. Imamo tri ćerke, od kojih je jedna Ivana. Meni su prva i poslednja ljubav Ivana, a najveća ljubav od svih Ivana mi je ćerka Ivana", zaključuje Blaža.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Blic Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track