PRED SPAVANJE NA STOPALA STAVITE OVO: Ujutru će vas dočekati čudo!
Foto: Profimedia

Saveti

PRED SPAVANJE NA STOPALA STAVITE OVO: Ujutru će vas dočekati čudo!

Žena -
Ova tehnika podrazumeva postavljanje ručno napravljenih uložaka na tabane pre spavanja, a ujutro kada ih skinete, videćete da su svi opasni otrovi izvučeni, ukoliko je uložak pocrneo

Metoda korišćenja uložaka za detoksikaciju po prvi put su primenjeni u Japanu.

Ova tehnika podrazumeva postavljanje ručno napravljenih uložaka na tabanepre spavanja, a ujutro kada ih skinete, videćete da su svi opasni otrovi izvučeni, ukoliko je uložak pocrneo.

Ovi ulošci nose se na stopalima jer pomažu da krv i limfa bolje cirkulišu do ostatka tela. Budući da se većina ljudi danas ne kreće dovoljno, gotovo svi imamo slabiju cirkulaciju u nogama, oko članaka i u stopalima.

Pozitivni učinci ovih uložaka su sledeći: osećaćete se manje umorno, nećete imati bolove u zglobovima i imaćete znatno manje glavobolja.

Ove uloške možete napraviti i sami, i to na sledeći način:

Od sastojaka su vam potrebni crni i beli luk, voda, samolepljiva gaza, kao i čarape.Naseckajte vrlo sitno crni i beli luk, zatim ih ubacite u proključalu vodu i ostavite to da ključa još desetak minuta.

Nakon toga, ostavite smesu da se hladi dvadesetak minuta. Potom stavite luk na sredinu gaze, ali nemojte previše potopiti tkaninu.

Uloške postavite na sredinu tabana, obujte čarape preko i idite na spavanje. Rezultat koji će vas zateći ujutro će vas iznenaditi!

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Dnevno)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track